MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Έπαυσε η δίωξη για τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ που ζημίωσαν το δημόσιο με πάνω απο 650εκ. ευρώ!

Την αναίρεση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών με το οποίο παραπέμπονταν σε δίκη 3 μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων σχετικά με την υπόθεση της πώλησης και επαναμίσθωσης των 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου την περίοδο 2013-2014, προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Χαρ. Βουρλιώτης.

Νέοι χάρτες διαμελισμού της Τουρκίας - Μέχρι και ίδρυση ποντιακού κράτους περιλαμβάνεται!

Mετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε πέρσι στην Άγκυρα από τους χάρτες διαμελισμού της Τουρκίας που δημοσίευσαν οι New York Times (όπως ήδη έχει ενημερώσει το Pronews.gr) νέοι χάρτες έκαναν την εμφάνισή τους από αμερικανικές και ισραηλινές πηγές, με τον έναν από αυτούς να απεικονίζει μέχρι και την ίδρυση ανεξάρτητου Πόντου!
 

Σόιμπλε: Οι κυβερνήσεις σας κόβουν τις συντάξεις, όχι εγώ – Τι λέει για Τσίπρα, Μητσοτάκη, Τσακαλώτο, Βαρουφάκη

( Σ.Σ.: Όπως όλοι οι απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου , έτσι και ο κ. Σόιμπλε προσπαθεί να πετάξει τις ευθύνες από πάνω του , και σε μια προσπάθεια να κάνει το άσπρο - μαύρο "θάβει" όλους τους γύρω εκτός από τον εαυτό του. Θα μπορούσε πχ να ασκήσει Βέτο στο να μην πάρει την δόση η Ελλάδα αν δεν εφαρμόσει την φορολογία των εφοπλιστών.... Αλλά , όταν είναι να καταδικαστούν για απάτη άνθρωποι του μηχανισμού της τρόικα , τότε ξέρει να επεμβαίνει με Βέτο, ώστε να αθωωθούν .... )

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε σε αποκλειστική συνέντευξή του στα ΝΕΑ, αποκαλύπτει πως το ΔΝΤ δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε πρόγραμμα διάσωσης ευρωπαϊκής χώρας. Παράλληλα υποστηρίζει «δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για την περικοπή των συντάξεων» πετώντας το μπαλάκι στις κυβερνήσεις της Ελλάδας οι οποίες, όπως αναφέρει, αποφασίζουν για το μίγμα της πολιτικής προσαρμογής που θα ακολουθήσει η χώρα.