MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου “απειλούσαν” με Grexit

Δήλωση-σοκ από πρώην ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για το ρόλο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του τέως υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με το περίφημο Grexit.

Σύμφωνα με τον Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι, πρώην στέλεχος της ΕΚΤ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν αυτοί που “απειλούσαν με Grexit”. 

ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi 

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε την απόλυτη “ευαισθησία” και την άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης απέναντι στην “εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής”. 

Συλλήψεις και δημόσια διαπόμπευση εκλεγμένων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου χωρίς καν να τους έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο. 


Αξίζει να δούμε τι έχει συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες εκτός της χρυσαυγιάδας .

Οι διεθνείς τοκογλύφοι προωθούν νέα χαράτσια, επιπλέον απολύσεις, περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Μεθοδεύουν δε μέσω φόρων επί φόρων υφαρπαγή γης, κινητής και κινητής περιουσίας και πρώτης κατοικίας.
   
Ο υπουργός Εξωτερικών της τρόικα Ευ. Βενιζέλος διέπραξε το άκρως επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας  ολίσθημα να αποδεχθεί και επίσημα ως συνομιλητή τον εκπρόσωπο του τουρκικού ψευδοκράτους της Κύπρου.

Τσίπρας: Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα δικά σας – Να προσέχετε σύντροφοι

Αποκάλυψη-βόμβα από τον  Αλέξη Τσίπρα στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΥΠ παρακολουθεί το τηλέφωνό μου και τα τηλέφωνα της Κουμουνδούρου. Σύντροφοι να προσέχετε» φέρετια να είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους βουλευτές του.

Βάζουν ενοίκιο στα σπίτια μας - "Κούρεμα" σε μισθούς και συντάξεις

Και τώρα που ο επικοινωνιακός θόρυβος από την πολιτική δίωξη του Λαϊκού Συνδέσμου αρχίζει να καταλαγιάζει, έρχεται ο ισοπεδωτικός προϋπολογισμός... του 2013, με νέους φόρους, και περικοπές δαπανών, οι οποίες θα προέλθουν από μισθούς και συντάξεις.

Η δε αύξηση των εσόδων θα προέλθει-σωστά μαντέψατε- από το "ενοίκιο" που θα πληρώνουμε στα σπίτια μας. Όποιος δεν μπορέι να το πληρώσει, θα υποστεί την μοίρα οποιουδήποτε νοικάρη,θα οδηγηθεί σε "έξωση" (κατάσχεση) από το σπίτι του. 


Επιμένουν οι έφεδροι της ΚΕΕΔ για νέο «πραξικόπημα» – Καλούν σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Επιμένουν οι έφεδροι της ΚΕΕΔ οι οποίοι ανακοίνωσαν και άλλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για αύριο, Κυριακή.

Το γεγονός ότι η συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα απαγορεύτηκε, φαίνεται πως δεν τους πτόησε για αυτό καλούν σε νέο συλλαλητήριο μέσα από το Facebook.
 

Times: H Eλλάδα θυμίζει επικίνδυνα τη Βαϊμάρη

Ολοένα και περισσότερες ομοιότητες με τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης εμφανίζει η σημερινή Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times.

H βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι το χάος, η λιτότητα, η ανεργία και η φτώχεια απειλούν την ελληνική δημοκρατία και οι Έλληνες νιώθουν πλέον «ταπεινωμένοι και εξευτελισμένοι».

Οι τράπεζες γεμίζουν με χρήματα τα ΑΤΜ – Φοβούνται στάση πληρωμών

''Κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά'' αναφέρουν οι Financial Times που μιλάνε ξεκάθαρα για κίδυνο στάσης πληρωμών στις Η.Π.Α..

Όλη η κόλαση πρόκειται να ξεσπάσει! Τραγικό, Τρομακτικό και σχεδόν εδώ! Είστε έτοιμοι; Βίντεο

Μια μέρα σύντομα, θα ξυπνήσετε και θα ανακαλύψετε ότι οι τράπεζες έκλεισαν, και όλα τα χρήματά σας είναι «ιστορία». 

Θα συμβεί ξαφνικά, έτσι απλά. Για μήνες, άνθρωποι που γνωρίζουν μας προειδοποιούν για μια προσεχή μεγάλη οικονομική καταστροφή. 

Καθώς οι μήνες περνούν, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θα είναι μια μεγάλη καταστροφή. Βλέπουμε εμφανή σημεία και συμπτώματα της σε παγκόσμιο επίπεδο.