MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία Πέμπτη 19 Ιουλίου – Θεσσαλονίκη

Ο αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται.. Να είμαστε όλοι στην Παραλία στον Λευκό Πύργο 19/7 στις 8 μ.μ. μέχρι να πέσει η κυβέρνηση της ντροπής


Οι βουλευτές πληρώνουν 40 φορές λιγότερο φόρο από τους πολίτες!

Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου πληρώνουν 40 φορές λιγότερο φόρο από τους υπόλοιπους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας. 

Συγκεκριμένα βλέπουμε στη παραπάνω φωτογραφία σε ένα εισόδημα 109.458 € το χρόνο ο φόρος που καλείται να πληρώσει ο βουλευτής ανέρχεται σε 1.212,00 €, ήτοι ποσοστό 1,11%, ενώ ένας μισθοτός θα πρέπει να καταβάλλει 41.2032,00 € φόρο, ήτοι ποσοστό 37,67%…

Γιώργος Ρωμανός: Γιατί η «Συμφωνία των Πρεσπών» είναι παράνομη και παραβιάζει το ελληνικό Σύνταγμα

Γιατί η λεγομένη «Συμφωνία των Πρεσπών», 17/6/18, είναι απολύτως παράνομη και παραβιάζει το ελληνικό Σύνταγμα, τους νόμους του ελληνικού κράτους και το Διεθνές Δίκαιο.

Α΄ μέρος

Οι παραβιάσεις του ελληνικού Συντάγματος και των ελληνικών νόμων

Στις 7 Δεκεμβρίου 2018 θα συζητηθεί στην ολομέλεια του Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση των Παμμακεδονικών Ενώσεων περί: αναστολής της «Συμφωνίας των Πρεσπών», (17/6/18,) και των συμπροσβαλλόμενων πράξεων, των επιστολών του Υπουργού Εξωτερικών προς ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Τo κράτος ο μεγάλος κερδοσκόπος της αγοράς καυσίμων - Βάζει 1 ευρώ ανά λίτρο στο ταμείο του

Τo κράτος ο μεγάλος κερδοσκόπος της αγοράς καυσίμων - Βάζει 1 ευρώ ανά λίτρο στο ταμείο του

Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ η τιμή ης βενζίνης στη νησιωτική Ελλάδα και κάποιοι αναζητούν τους κερδοσκόπους που εκμεταλλεύονται τους ταξιδιώτες που εγκαταλείπουν το κλεινόν Άστυ λόγω των καλοκαιρινών τους διακοπών.