MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Τράγκας: Έρχεται το υγειονομικό και πολιτικό Βατερλό του Μητσοτάκη

Θέλησε να εμφανιστεί ως προστάτης της υγείας του Ελληνικού λαού και αποκαλύπτεται πλέον ότι από άγνοια, επιπολαιότητα και πολιτική ιδιοτέλεια εξελίσσεται σε εγκληματικά υπεύθυνο απέναντι στην υγεία εκατομμυρίων Ελλήνων.


Γιώργος Τράγκας

Το ίδιο και η «περίφημοι» δημοσιογράφοι των πανελλαδικών καναλιών που τον υμνούν από το πρωί έως το βράδυ. Επίσης αποκαλύπτεται ότι αυτός και η παρέα των λοιμωξιολόγων έπαιξαν διάφορα παιχνίδια σε βάρος του Ελληνικού λαού με τις πολυεθνικές των φαρμάκων και με το Πεκίνο, προβαίνοντας σε πλήρη αποσιώπηση των ευθυνών τα Κίνας και σε απαράδεκτη και εγκληματική προώθηση πειραματικών εμβολίων.

Γρηγόρης Πετράκος : Σας πήρανε χαμπάρι …

Grigoris Petrakos

Σας πήρανε χαμπάρι ότι υπάρχουν φάρμακα και τα αποκρύψατε…

Σας πήρανε χαμπάρι ότι εκβιάζετε τον κόσμο να κάνει αυτοχειρία με πειραματικά σκευάσματα…

Σας πήρανε χαμπάρι ότι οι χιλιάδες θάνατοι προέκυψαν από την εγκληματική περίθαλψη στα νοσοκομεία…

Σας πήρανε χαμπάρι ότι εργαλειοποιήσατε την “πανδημία” για να πετσοκοψετε τα εργασιακά, ατομικά και κοινωνικά μας δικαιώματα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΕΜΑ έδωσε έγκριση στο εμβόλιο της Pfizer χωρίς να έχει πραγματοποιήσει τις απαραίτητες μελέτες!

Καμία μελέτη για τις ουσίες ALC-0315 και ALC-0159


Χωρίς τις απαραίτητες μελέτες φαρμακοκινητικής και βιοκατανομής ο ΕΜΑ έδωσε την έγκρισή του στα πειραματικά εμβόλια BNT162b2 της Pfizer και mRNA1273 της Moderna.


Αυτό προκύπτει από την «αλληλογραφία» της ένωσης Doctors for Covid Ethics και τον ΕΜΑ στην οποία ο Ευρωπαϊκός οργανισμός φαρμάκων αναφέρει πως για εμβόλια δεν είναι απαραίτητη η υποβολή μελέτης φαρμακοκινητικής και βιοκατανομής, όταν αυτά ΔΕΝ περιέχουν νέες ουσίες

Αύξηση χρεών πολιτών προς την εφορία -1 στους 4 Έλληνες δεν έχει ούτε 50 Ευρώ

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη των ιδιωτών προς την εφορία αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό αποτυπώνοντας σε μεγάλο βαθμό την πραγματική κατάσταση της οικονομίας. Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ, τα οποία περιλαμβάνονται στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή για το α΄ τρίμηνο του 2021, τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία αυξήθηκαν κατά 3,4 δισ. ευρώ, φτάνοντας συνολικά στο τέλος Απριλίου στα 109,1 δισ. ευρώ, σε σχέση με το τέλος Απριλίου 2020.


Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι 1 στους 4 οφειλέτες χρωστά στην εφορία κάτω από 50 ευρώ! Δείχνοντας έτσι την πραγματική κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω κυρίως των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.