MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Γιάννης Μάζης: Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία

Γιάννης Μάζης: Να παραιτηθούν οι πολιτικές ελίτ, αν δεν είναι ικανές να ανταγωνιστούν την Τουρκία
 
Το αγκυροβόλιο της Ελλάδας στο Διεθνές Δίκαιο μεταφέρεται στα σημεία που μας καθιστούν ευάλωτους.
 
Όταν είσαι προτεκτοράτο, δεν μπορείς να κάνεις αυτόνομη εξωτερική πολιτική.

Συνέντευξη του καθηγητού στο κανάλι Right Society του YouTube στις 15-3-2021.
 

Η ιδιωτικοποίηση των πολέμων

Είναι φανερό πως τα σύνορα μεταξύ της ειρήνης και του πολέμου γίνονται όλο και πιο λεπτά – ενώ δεν διεξάγονται πλέον μόνο στρατιωτικοί πόλεμοι αλλά, επίσης, πολύ κερδοφόροι οικονομικοί, όπου η ισχύς των Η.Π.Α. είναι μακράν μεγαλύτερη από όσο φανταζόμαστε, υβριδικοί, μεταναστευτικοί, προπαγανδιστικοί, πόλεμοι στον κυβερνοχώρο, ενεργειακοί κοκ.


Από το Ουαγκαντουγκού, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν τα likes στο διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη - Τι συμβαίνει;

Οπαδούς από κάθε πλευρά του πλανήτη έχει ο Κ.Μητσοτάκης


Μπορεί τα dislikes και τα αρνητικά σχόλια να κυριαρχούν στις αναρτήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν θετικά.

Ποιοι είναι αυτοί; Ο Hawrw από το Ιράκ, ο Chi από το Λάγος, ο Klodian από το Ελμπασάν, ο Mirshad από το Αζερμπαϊτζάν, ο Genci από την Αλβανία, ο Muhammad από το Καράτσι του Πακιστάν, η Riste από τα Σκόπια, ο Baba από τη Φρανκφούρτη, ο Esoteric Nous από την Ισπανία, ο Yassine από την Κασαμπλάνκα, ο Kazi από το Λακσμιπούρ του Σιταγκόνγκ του Μπαγκλαντές και ο Martine από το Ουαγκαντουγκού και διάφοροι άλλοι αλλοδαποί.

Αν μπει κάποιος στον λογαριασμό του Κ.Μητσοτάκη και ψάξει στα θετικά σχόλια, τότε θα είναι πως αρκετοί από αυτούς που κάνουν likes είναι αλλοδαποί που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.