MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

ΚΑΤΗΓΟΡΩ κατά της κυβέρνησης από τη Μ.Καρυστιανού: «Οι εγγυήσεις του Κράτους Δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα»!

«Οι εγγυήσεις του Κράτους Δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα». Η Μαρία Καρυστιανού ,μητέρα που έχασε το παιδί της στο έγκλημα των Τεμπών, ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη…
 
Η κυρία Καρυστιανού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς της προσβάλει τη μνήμη των νεκρών αλλά και όσων επέζησαν του εγκλήματος στα Τέμπη.
 
Εξήγησε ότι βρέθηκε ξανά να μιλά από βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έχοντας πλέον σχεδόν 1,5 εκατομμύριο υπογραφές Ελλήνων πολίτων μαζί της ,γιατί «υπάρχει απελπιστική κατάρρευση της εμπιστοσύνης στη  λειτουργία των θεσμών».
Κατήγγειλε ότι το πρώτο 24ωρο μετά από το έγκλημα δόθηκε εντολή για συγκάλυψη.
 

Η σκοτεινή εικόνα της ελληνικής οικονομίας σε αριθμούς! Βασίλης Βιλιάρδος

Τα όσα γράφει σε ανάρτηση του ο
Οικονομολόγος, Βουλευτής της  Ελληνικής Λύσης  Βασίλης Βιλιάρδος ,για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας προκαλούν τρόμο! Επιβεβαιώνουν στο ακέραιο όσα κατά καιρούς έχουν αποκαλύψει και στο militaire channel οικονομολόγοι που έχουν προειδοποιήσει για τα μαύρα χάλια της οικονομίας. Η κυβέρνηση επιμένει να «πουλάει παραμύθια» στον κόσμο.