MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Γ.Βαρουφάκης: "Ξεκινάμε τον έλεγχο των υπερχρεωμένων ΜΜΕ - Θα πατάξουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή"

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Ο Γ.Βαρουφάκης ξεκινά τον έλεγχο των υπερχρεωμένων ΜΜΕ που τόσο έχουν κοστίσει στη χώρα οικονομικά,ηθικά, και κυρίως κατασταλτικά αφού στήριξαν τις πολιτικές του Μνημονίου και συνέδραμαν στην εξαθλιώση του ελληνικού λαού.

Το δεύτερο Καστελλόριζο

Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ακόμη ένας πρωθυπουργός στο πανέμορφο νησί της χώρας μας ή όπου αλλού, ανακοινώνοντας πως η Ελλάδα χρεοκόπησε, επιλέγοντας την έξοδο της από την Ευρωζώνη, δεν είναι δυστυχώς καθόλου αμελητέο 

"Όλες οι νομισματικές ενώσεις του παρελθόντος, οι οποίες δεν εξελίχθηκαν σε πολιτικές, αποτέλεσαν χρονικά περιορισμένες συμφωνίες - με αποτέλεσμα να διαλύονται" (Th. Theurl). 

Είναι καλό που ο κ. Σαμαράς είναι στη Βουλή από το 1977;

Ο κ. Σαμαράς, απαντώντας προχθές στην κ. Κωνσταντοπούλου, επικαλέστηκε ως ενισχυτικό υπέρ του επιχείρημα, το ότι είναι στη Βουλή από το 1977. 

Δηλαδή για 38 χρόνια!!!

Όμως το πρόβλημα του πολιτικού μας συστήματος είναι ακριβώς αυτό.