MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

«Κύμα» αγωγών κατά του γερμανικού κράτους από πολίτες που υπέστησαν σοβαρές βλάβες στην υγεία τους λόγω των εμβολιασμών κατά Covid

«Δεν μας ενημέρωσαν επαρκώς για τις παρενέργειες και τους κινδύνους»
 
«Κύμα» αγωγών κατά του γερμανικού κράτους έχει ξεκινήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, από πολίτες που υπέστησαν σοβαρές βλάβες στην υγεία τους μετά από τον αναγκαστικό-εκβιαστικό εμβολιασμό τους κατά Covid, χωρίς ποτέ να έχουν ενημερωθεί επαρκώς για τους κινδύνους που διέτρεχαν.
 
Και πώς να υπήρχε επαρκής ενημέρωση για τις τυχόν παρενέργειες από τους εμβολιασμούς αφού αυτοί ήταν επί της ουσίας υποχρεωτικοί αφού το γερμανικό κράτος όπως και το ελληνικό απαγόρευαν την πρόσβαση των ανεμβολίαστων πολιτών σε πολλές οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες δημιουργώντας έτσι ψυχολογική και οικονομική πίεση, ώστε τελικώς να αναγκααστούν να εμβολιαστούν.
 

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ:Η ισπανική Προεδρία στρώνει τον ευρωπαϊκό δρόμο της Τουρκίας

Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής,
notismarias@gmail.com 
 
Παρά την «εκλογική κλοτσοπατινάδα» ανάμεσα σε Δεξιά και Αριστερά που επικρατούσε τους τελευταίους μήνες στη Μαδρίτη, η Ισπανική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ η οποία ανέλαβε καθήκοντα από 1ης Ιουλίου 2023 δεν έχασε καθόλου χρόνο προκειμένου να εκφράσει τα παραδοσιακά της φιλοτουρκικά αισθήματα. 
 
Στο πλαίσιο αυτό πήρε σημαντικές πρωτοβουλίες προκειμένου να διευκολύνει τον ευρωπαϊκό δρόμο της Τουρκίας. Και ενώ κάποιος καλόπιστος παρατηρητής θα μπορούσε να επισημάνει ότι αυτό ήδη αποτελεί εκπεφρασμένη πολιτική της ηγεσίας της ΕΕ μετά την στάση του Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους το διάστημα 10-12 Ιουλίου 2023, εντούτοις τα γεγονότα αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο καθώς οι σχετικές φιλοτουρκικές πρωτοβουλίες της ισπανικής Προεδρίας λήφθηκαν πολύ πριν το Βίλνιους. 
 

Για 12η μέρα συνεχίζει να καίει η φωτιά στον Έβρο αλλά η κυβέρνηση συσκέπτεται για την αποκατάσταση του δάσους το… 2100

Η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγράψει η ΕΕ και το Μαξίμου «τάζει» αναδημιουργία...
 
Για 12η μέρα, συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της η φωτιά στον Έβρο προκαλώντας την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή όμως η κυβέρνηση συσκέπτεται… και λαμβάνει μέτρα για… αναπαραγωγή του δάσους μετά το 2100 όταν οι νυν κάτοικοι της χώρας θα έχουν προ πολλού αποδημήσει εις Κύριον.