MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Οι μαζικοί πυροβολισμοί είναι μόνο ένα σημάδι της συστημικής κατάρρευσης της δυτικής κοινωνίας… περισσότερη πείνα, βία, χρέος και καταστροφή έρχονται ακόμα

Πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι κρίσεις που πλήττουν τώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι απλώς μεμονωμένα γεγονότα. Η διακοπή λειτουργίας των βρεφικών τροφών, η άνοδος των τιμών των καυσίμων, η κατάρρευση της αλυσίδας εφοδιασμού, η αυταρχική λογοκρισία και τώρα ένα κύμα μαζικών πυροβολισμών το Σαββατοκύριακο – όλα δείχνουν τη συστημική κατάρρευση της δυτικής κοινωνίας στο σύνολό της.


Παρακολουθούμε την πτώση του δυτικού πολιτισμού όπως τον ξέρουμε.

Το κράτος δικαίου είναι νεκρό. Οι εκλογές είναι στημένες. Η ελευθερία του λόγου απαγορεύεται και μια εγκληματικά διεφθαρμένη κυβέρνηση διευθύνει τώρα ένα πραγματικό συμβούλιο “παραπληροφόρησης” του Υπουργείου Αλήθειας. Η “επιστήμη” είναι μια πλήρης απάτη και το ιατρικό σύστημα είναι ένα σύστημα δολοφονίας. Οι περισσότεροι νέοι αρνούνται να εργαστούν και οι πραγματικές δεξιότητες είναι πρακτικά ανύπαρκτες μεταξύ των ατόμων κάτω των 30 ετών. Το εκπαιδευτικό σύστημα διοικείται από παιδόφιλους και παιδεραστές, το Χόλιγουντ έχει προχωρήσει σε σατανιστικό προγραμματισμό των παιδιών και ο στρατός των ΗΠΑ, υπό την ηγεσία woketard αξιωματούχων του Πενταγώνου, έχει γίνει μια αξιολύπητη σκιά του παλιού του εαυτού.

Η δήθεν διπλωματική «επιτυχία» κράτησε… μια μέρα - Η Τουρκία παίρνει τα F 16 και η Ελλάδα την «συμπάθεια» των ΗΠΑ

Η Τουρκία επιβραβεύεται παρά την απείθαρχη στάση της... και η πειθαρχημένη Ελλάδα παίρνει αέρα κοπανιστό


Δεν πέρασαν μερικά 24ωρα από τις επαφές του Πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο και επιβεβαιώθηκε αυτό που είχαμε ήδη γράψει για το αίτημα της Τουρκίας για τα F16. 
 
Τουρκία και ΗΠΑ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την αναβάθμιση των F 16 κάτι που επιβεβαιώνεται από την συνάντηση Blinken-Cavusoglou. 
 
Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, μάλιστα, τόνιζε ότι έχει στείλει και επιστολή στο Κογκρέσο και ότι η παράδοση των μαχητικών προχωράει και είναι σημαντική και για την Τουρκία και για τις ΗΠΑ. Την ίδια ώρα Φινλανδία και Σουηδία περιμένουν στο προθάλαμο του ΝΑΤΟ για γελοίους λόγους, τους οποίους προβάλει η Τουρκία για να πάρει τα ανταλλάγματα που θέλει.