MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Γρίβας: Πιο πιθανό να μας βοηθήσει ο δράκος του Game of Thrones, παρά η ΕΕ

Η Τουρκία έχει τρομοκρατήσει την Ευρώπη με το μεταναστευτικό


“Ο δράκος από το Game of Thrones πιθανότερο να μας βοηθήσει παρά η Ευρώπη. Η Τουρκία έχει τρομοκρατήσει την Ευρώπη με το μεταναστευτικό με προβολή ισχύος μέσω αυτού του ζητήματος”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γρίβας, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Ο κ. Γρίβας διδάσκει επίσης Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δείτε τι είπε στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.
 

Κάτι σοβαρό συμβαίνει με τη Γερμανία και την Τουρκία και η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει

Κάτι περίεργο και σοβαρό συμβαίνει εδώ και καιρό στο Βερολίνο και στις σχέσεις με την Άγκυρα

Του Σάββα Καλεντερίδη 

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, όταν τον Ιανουάριο του 2018 ξεκίνησε η επιχείρηση του τουρκικού στρατού «Κλάδος Ελαίας», που ήταν μια επιχείρηση εισβολής και κατοχής του κουρδικού καντονιού Αφρίν, σε άρθρο του στην εφημερίδα “Der Tagesspiegel”, όχι μόνο δικαιολόγησε την επιχείρηση εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους, αλλά στην ουσία επαίνεσε την Τουρκία για το «θάρρος» της.
 

“Ένας ο στόχος της Συνόδου Κορυφής, να μείνει ικανοποιημένος ο Ερντογάν” γράφουν οι Γερμανοί!

Το πόσο άσχημα πήγε και η τελευταία σύνοδος κορυφής της ΕΕ για την Ελλάδα, προκύπτει από τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου. 

Η Handelsblatt έγραψε ότι « το κύριο μέλημα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ ήταν να μείνει ικανοποιημένος ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
 
«Την ώρα που η Άγκυρα προωθεί τα οικονομικά της συμφέροντα στην ανατολική Μεσόγειο με την απειλή στρατιωτικών μέσων, αποχωρεί από την ευρωπαϊκή συνθήκη προστασίας γυναικών και αδιαφορεί για δεσμευτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, οι Βρυξέλλες επινόησαν για την Τουρκία τον όρο “θετική ατζέντα”. Τίποτα ωστόσο σε αυτή δεν είναι θετικό.

Κορονοϊός - Αποκάλυψη από τον εφευρέτη των mRNA εμβολίων: «Επικίνδυνα για τους νέους!»

«Οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν εμβόλια ή όχι, ειδικά επειδή είναι πειραματικά εμβόλια»


Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, Ρόμπερτ Μαλόουν, κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ πως «δεν είναι διαφανής σχετικά με τους κινδύνους» των εμβολίων κατά της Covid-19, στη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox.

Ο Μαλόουν, ο οποίος φέρεται να επινόησε την τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται σήμερα από φαρμακευτικές στα εμβόλια κατά της Covid, είπε ότι «δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους για τους έφηβους και τους νεαρούς ενήλικες» και δεν πιστεύει ότι πρέπει οι συγκριμένες ηλικιακές ομάδες να ωθούνται σε εμβολιασμό.