MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Κώστας Γρίβας, Το Ουκρανικό μάθημα για τον πόλεμο. Το πυροβολικό και ο πεζικάριος κρίνουν τις μάχες;

Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα από την σύγκρουση στην Ουκρανία, ειδικά με το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν όπλα μαζικής καταστροφής να παραμονεύει είναι σαφές ότι μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για τον σύγχρονο πόλεμο, για την σύγχρονη μάχη δηλώνει ο Καθηγητής σύγχρονων οπλικών συστημάτων και γεωστρατηγικής της Σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών (https://www.parapolitika.gr) και τον Ανδρέα Μαζαράκη


Τσουνάμι αποκαλύψεων για υπουργούς και δημοσιογράφους υπό παρακολούθηση

Πλήθος πολιτικών, κυβερνητικών και αντιπάλων, διευθυντές εφημερίδων και επιχειρηματίες φέρονται να παρακολουθούνταν • Στην Αθήνα βρέθηκε κλιμάκιο του FBI • Η εισηγήτρια της Pega εγκαλεί την Κομισιόν
 
Απανωτά τα χαστούκια στο Μαξίμου για το σκάνδαλο υποκλοπών και παρακολουθήσεων με το σφυροκόπημα να κλιμακώνεται για τα καλά εκθέτοντας ξεκάθαρα την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. 
 
Νέα αποκάλυψη - «βόμβα» αναφέρει πως κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης, μέχρι και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έπεσαν θύματα υποκλοπών με το παράνομο λογισμικό Predator, το οποίο το Μαξίμου διατείνεται πως δεν χρησιμοποιεί.