MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που έκανε ρεζίλι τον Σκάι...

Στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σε ρεπορτάζ για την Ουκρανία με τίτλο «Συγκλονιστικές εικόνες από τα καταφύγια – Ζουν με τον τρόμο», παρουσιάστηκε βίντεο που έδειχνε πλήθος κόσμου να κατεβαίνει μια κυλιόμενη σκάλα και κυριολεκτικά να πατάει ο ένας πάνω στον άλλον.


Μόνο που αυτό το βίντεο, όπως αποδείχθηκε, είναι από το 2018, στο μετρό της Ρώμης, όταν από την κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στον σταθμό «Ρεπούμπλικα» τραυματίστηκαν πάνω από 20… Ρώσοι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας...
 

Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη! Η επόμενη μέρα για την Ελλάδα | Γιώργος Φίλης (27-2-2022)

Γιώργος Φίλης: Η Ουκρανία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη! Ο Πούτιν χρησιμοποιεί τα όπλα που του έδωσε η Δύση, όταν έκανε τα ίδια πράγματα σε Κοσσυφοπέδιο και στην Ουκρανία. 
 
Τις εξελίξεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία ανέλυσε ο Γιώργος Φίλης, ο οποίος στάθηκε στις προεκτάσεις που αφορούν τα ελληνοτουρκικά. 
 
«Είμαστε με την Δύση αλλά δεν πρέπει να κάνουμε εχθρούς και τους Ρώσους. Η επόμενη μέρα έχει Τουρκία για την Ελλάδα δεν έχει SWIFT…», ανέφερε μεταξύ άλλων. 
 

Σκηνικό χάους – Τι σηματοδοτούν οι κυρώσεις της ΕΕ με μερικό μπλοκ στο SWIFT, Κεντρική Τράπεζα, εναέριο χώρο, Ρούβλι

Ωστόσο προσοχή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να αποσυνδέσει πλήρως τη Ρωσική Ομοσπονδία από το σύστημα συναλλαγών SWIFT, αφού η ρωσική οικονομία είναι συνδεδεμένη με τις οικονομίες άλλων χωρών
 
Εάν δούμε τα δεδομένα με ψυχραιμία στο μέτωπο Ρωσίας – Ουκρανίας τότε… μια λέξη αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, οδεύουμε στο χάος.
 
1)Τα ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας αλλά η προέλαση των Ρώσων είναι αργή.
 
2)Ευρώπη και ΗΠΑ κλιμακώνουν πολύ επικίνδυνα τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.