MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Θανάσης Δρούγος: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Νετανιάχου-Η συγκυβέρνηση 61 εδρών φοβάται ανατροπή

Ο γεωστρατηγικός αναλυτής στην εκπομπή της Παρασκευής


04-06-2021

Θέμα : Τουρκία, Γερμανία, Ισραήλ

Επιχειρηματικοί κολοσσοί δισεκατομμυρίων που δεν έχουν βγάλει ποτέ κέρδος

Είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου του επιχειρείν, εταιρίες που αξίζουν δισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να έχουν βγάλει ποτέ ούτε ένα δολάριο. 
 
Αυτό έχει εν μέρει εξήγηση και αφορά στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα startups της τεχνολογικής βιομηχανίας: επικεντρώνονται τον πρώτο καιρό στην ταχεία ανάπτυξη, αφιερώνοντας όλα τα χρηματοδοτικά κεφάλαια στην επέκταση και τις επιθετικές στρατηγικές. 
 
Σε κάτι που θα φάνταζε αδιανόητο για το παραδοσιακό επιχειρείν, η Wall Street αποδέχεται ολοένα και περισσότερο αυτό το νέο μοντέλο δράσης των startups. Και οι επενδυτές ταυτοχρόνως είναι διατεθειμένοι να δώσουν μεγάλη περίοδο χάριτος, αποδεχόμενοι τα αρνητικά πρόσημα στα κέρδη.
 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:«Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ»! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ Ο ΙΟΣ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ;


Δείτε και ακούστε τον Γιατρό Καρδιολόγο Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών πως περιγράφει τόσο αναλυτικά τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες..Ο κορωνοιός ειναι μια παραλλαγή της οικογένειας Κορωνοιών..

Ηταν ήπιος σε σχέση με τους προηγούμενους..Ζούμε επι αιώνες με αυτούς..και οι απώλειες είναι μικρές..Η θνητότητα σε μικτό πληθυσμό ειναι 0,2%..

"Η συμφωνία του Βερολίνου" που εξηγεί την ελληνική ανοχή στην Τουρκία-Σάββας Καλεντερίδης

Η ανοχή της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας δεν μπορεί παρά να προβληματίζει. Εντυπωσιάζει αρνητικά. Ο Τσαβούσογλου στην Ελλάδα με 110 παραβιάσεις στο Αιγαίο σ΄ ένα 48ωρο, τουρκικά αλιευτικά ψαρεύουν κυριολεκτικά όπου θέλουν ,ακόμη και στα Κύθηρα και στη Γαύδο! Τα περιστατικά που δείχνουν ότι “κάτι δεν πάει καθόλου καλά” είναι πολλά . Τι συμβαίνει; 
 

Συνέντευξη Ν. Λυγερού "Ελληνοτουρκικά και Παλαιστινιακό" στον Σ. Πολύζο, "TRT"

Συνέντευξη Ν. Λυγερού "Ελληνοτουρκικά και Παλαιστινιακό" στον Σ. Πολύζο, "TRT"

04 Ιούν 2021

Με θέμα : Γεωπολιτικά, Εξελίξεις, Τουρκία

Γιάννης Μάζης: Προς συμφωνία για να μας δικάσει η Χάγη, χωρίς την βάση του Διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης

Γιάννης Μάζης: Προς συμφωνία για να μας δικάσει η Χάγη, χωρίς την βάση του Διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης Από την εκπομπή των Γιώργου Ντουσδεκέα – Στεφανίας Κασίμη στον ραδιοσταθμό Real FM 97,8 στις 31-5-2021. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινώς από 21.00 έως 24.00