MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Ανατριχίλα: «Ισχυρές πιέσεις» στον δήμαρχο Δανιηλίδη που βρήκε PCR με 27 ευρώ!

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις του δημάρχου και για το τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη!

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε πριν από λίγο ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alert και τον Ανδρέα Καψαμπέλη.

Ο δήμαρχος που κατέρριψε με την ενέργεια του όλο το κυβερνητικό αφήγημα, αφού εξήγησε πως ακριβώς έκανε τον διαγωνισμό με όλες τις προδιαγραφές και κατάφερε να επιτύχει αυτή την τιμή, ανέλυσε την έρευνα που είχε διενεργήσει για το πραγματικό κόστος των μοριακών τεστ PCR, τους οποίους οι Έλληνες πληρώνουν ακόμα και σήμερα στο διπλάσιο κόστος συγκριτικά με την Κύπρο.
 

Ενεργειακή Κρίση & Οικονομικές Συνέπειες – Αποκαλύψεις και Στρατηγικές στον καιρό της Πανδημίας

Oι Αντιθέσεις στη πρώτη εκπομπή του 2022 , επιμένουν στο φάκελο Ενεργειακή Κρίση & Οικονομικές Συνέπειες στην Εποχή της Πανδημίας.


-Τα θέματα της Ενεργειακής Πολιτικής στο επίκεντρο μίας συζήτησης για το πώς μέσα από παρεμβάσεις πολιτικής σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες ανεξαιρέτως τις μορφές ενέργειας που διαθέτουμε προκειμένου να μειωθεί το ενεργειακό κόστος , ειδικά για τους χιλιάδες πολίτες που τους πλήττει η μακροχρόνια οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με τις συνέπειες της πανδημίας και το κύμα ανατιμήσεων που η ενεργειακή κρίση προκαλεί.

-Ενεργειακή Κρίση - Ενεργειακή Φτώχεια- Εμπλοκή στις Εφοδιαστικές Αλυσίδες και Επισιτιστικό Ζήτημα στο καιρό της Πανδημίας και της Ενεργειακής Μετάβασης . Στο επίκεντρο η Οικονομία σε Παγκόσμιο Επίπεδο, Ευρωπαικά και στη πορτοφόλι της κοινωνίας και των νοικοκυριών.

Γρίβας - Ελλάδα: ΚΡΙΣΙΜΟ το 2022 για την ύπαρξη του έθνους μας

Ο καθηγητής Γρίβας Κων/νος στην εκπομπή "Αυτή είναι η λύση" (04-01-2022).