MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Τούρκοι ιστορικοί «σταυρώνουν» Ερντογάν – Τσαβούσογλου για τα αισχρά ψεύδη τους

Το ζήτημα των Ελλήνων του Πόντου ενοχλεί πάντα την τουρκική πολιτική ηγεσία.

Γνωρίζουν το υφιστάμενο πρόβλημα των εξισλαμισμένων Ελλήνων και φοβούνται. Γι αυτό άλλωστε δεν επέτρεψαν σε ομάδα Αμερικανών γιατρών να επισκεφθεί την περιοχή πριν από χρόνια ,για να κάνουν έρευνες στον τρόπο διατροφής και τις επιπτώσεις του στην υγεία των κατοίκων, φοβούμενοι προφανώς μην κάνουν τεστ DNA και αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η τευτονική απειλή

Εάν δεν ερευνηθούν τα προβλήματα της ΕΕ, της Ευρωζώνης, της Γερμανίας και των υπολοίπων κρατών, καθώς επίσης εάν δεν αναζητηθούν από όλα τα κράτη μαζί βιώσιμες λύσεις, αργά ή γρήγορα τα μαύρα σύννεφα του φασισμού θα καλύψουν ξανά τον ουρανό της Ευρώπης – ως συνήθως με ευθύνη κυρίως της γερμανικής ελίτ, η οποία αρνείται πεισματικά να μάθει από το παρελθόν της που δυστυχώς μοιάζει περισσότερο με ποινικό μητρώο, παρά με ιστορία.
«Τον 20ο αιώνα η Γερμανία διέλυσε δύο φορές τον εαυτό της και την ευρωπαϊκή τάξη, με εγκληματικούς και γενοκτόνους πολέμους, στην προσπάθεια της να υποδουλώσει την ήπειρο.

Τα πλοκάμια της διαφθοράς

Αρκετά πολιτικά κόμματα έχουν εξελιχθεί κυριολεκτικά σε εγκληματικές συμμορίες που πολεμούν μεταξύ τους, με στόχο την εκμετάλλευση της χώρας – όπως οι συμμορίες της Μαφίας για το έλεγχο των περιοχών τους. Την ίδια στιγμή οι μάχες μαίνονται στο εσωτερικό τους, ενώ είναι λυπηρό να διαπιστώνει κανείς ότι, τα περισσότερα νέα παιδιά ακολουθούν τη «βρώμικη πεπατημένη» – παρά το ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία ασφαλώς έχουν τύψεις στη συνείδηση τους.
«Ποτέ δεν αλλάζει κανείς μία κοινωνία, ένα σύστημα ή γενικότερα μία κατάσταση, καταπολεμώντας την υπάρχουσα πραγματικότητα. Για να αλλάξει κάτι, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο που καθιστά το υφιστάμενο παρωχημένο» (B. Fuller).