MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Καρυστινός: «Όσο αποκαλύπτεται η απάτη και προσπαθούν τα ποντίκια να γλιτώσουν τη φυλακή θα βλέπουμε διάφορα»

“Όσο περισσότερο αποκαλύπτεται αυτή η απάτη κι όσο προσπαθούν τα ποντικια να γλιτώσουν τη φυλακή, τόσο θα βλέπουμε διάφορα” υποστήριξε στον Focus FM 103,6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός.


“Η τωρινή απόφαση του ΣτΕ έχει μέσα πολλά ψέματα και απάτες, με πρώτο το αιτιολογικό, που το απορρίπτουν γιατί λένε ότι δεν υπήρχε επικαιροποίηση στοιχείων. Για ποια στοιχεία μιλάνε; Για τα “απατεωνιστικα” με τα τεστ τα οποία δεν είναι καν διαγνωστικά; Να θυμίσω εδώ ότι έναν χρόνο πριν, το Νοέμβριο του 21, βγήκε στη Λουιζιάνα απόφαση κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν, μεταξύ άλλων και γιατί δεν είχε στοιχεία για να τεκμηριώσει τη σοβαρότητα της λεγόμενης πανδημίας και της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των εμβολίων. Και για ποια στοιχεια ζητουν επικαιροποίηση; Γι αυτά που τρεις φορές τα ζήτησαν από το Υπουργείο και δεν τους τα έδωσαν; Απλά στο ΣτΕ προσπάθησαν να λειάνουν τις γωνίες, γιατί κατάλαβαν ότι θα πάνε φυλακή όλοι τους”.

Τελικά πόσο είναι το δημόσιο χρέος; Η εκλογική αριθμητική του κ. Μητσοτάκη και η πραγματικότητα

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου ο απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διότι ο αναμενόμενος λόγος δημοσίου χρέους/ ΑΕΠ για το 2022 θα είναι λίγο κάτω από 170% (168,9% για τη ακρίβεια) και αυτό είναι πολύ θετικό διότι για το 2021 ο λόγος χρέους ήταν 195% κάπου 25% υψηλότερος.
 

Ποιος σκοτώνει τους Κρυπτο-εκατομμυριούχους;

Vyacheslav Taran and his wife Olga Taran
Photo from Hello Monaco
Μήπως κάποιοι από τους πιο σημαντικούς πρωτοπόρους της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων στοχοποιούνται από κάποιον; Μόλις μάθαμε ότι ένας 53χρονος δισεκατομμυριούχος κρυπτονομισμάτων ονόματι Vyacheslav Taran πέθανε και είναι το τρίτο μεγάλο όνομα που γνωρίζει ξαφνικά τον κατασκευαστή του τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι λοιπόν αυτή μόνο μια γιγάντια σύμπτωση ή υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής που συνδέει και τα τρία; 
 

Η Fed δεν ήταν ποτέ υγιής - Ήταν πάντα ένα διεφθαρμένο ίδρυμα, που έγινε πιο διεφθαρμένο και απειλή για την ευημερία

Έχει αρχίσει και διασπείρεται σαν ιός η ιδέα πως η Federal Reserves, παρότι ξεκίνησε ως ένα πραγματικά υγιές ίδρυμα, έχει πλέον διαφθαρεί…  
 
Σύμφωνα με δύο επιφανείς οικονομολόγους, γνωστούς για την αναλυτική τους λαμπρότητα και τη γνώση τους για τις αγορές, η γραφειοκρατική Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανοιχτής Αγοράς (FOMC) της Fed είναι η πηγή για όλες τις φούσκες που έχουν δημιουργηθεί ως τώρα, για όλα τα δεινά που κατατρύχουν οικονομίες και αγορές.
 

Ο Έλον Μασκ άνοιξε τις πύλες της κολάσεως για τον Μπάιντεν

Για πρώτη φορά έδωσε στην δημοσιότητα το μηχανισμό λογοκρισίας προκειμένου να εξαφανιστεί το τεράστιο σκάνδαλο με τα ναρκωτικά, την παιδεραστία και τις μίζες από Ουκρανία και Κίνα!
 
Απάτη και η δήθεν ρωσική εμπλοκή!
 
Σήμερα ξημερώνει μία ιστορική αλλά και επισφαλής ημέρα τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη. Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, δισεκατομμυριούχος Ελόν Μασκ έδωσε στην δημοσιότητα όπως είχε υποσχεθεί όλα τα ντοκουμέντα τα οποία περιλαμβάνουν μάλιστα και την εσωτερική αλληλογραφία στελεχών της εταιρείας, προκειμένου να αποσιωπηθεί το τεράστιο σκάνδαλο με το περιβόητο λάπτοπ του υιού του πλανητάρχη Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.