MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΚΕΛ

Της Λέττας Καλαμαρά


Η πάλαι ποτέ κυρίαρχος της Γερμανικής Ευρώπης και τιμώμενη από το Harvard Καγκελάριος Μέρκελ οδεύει σε ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος. Κυρίαρχος στη μετα-ψυχροπολεμική περίοδο στην κεντρική γερμανική πολιτική σκηνή πρωτοστάστησε στο διαμελισμό της Ενωμένης Ευρώπης, με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το κυριότερο συνέτριψε το όραμα της Ε.Ε.

Η Ε.Ε. μετατράπηκε σε έναν αγωγό χρήματος αγνώστου προέλευσης, εκμαυλισμού και καταπάτησης κάθε εθνικής συνείδησης και κυριαρχίας προς το συμφέρον μίας αποκρουστικής ελίτ. Η κ. Μέρκελ στη φιλότιμη προσπάθειά της να χτίσει το Δ’Ράϊχ το μόνο που κατάφερε είναι να έχει σκλαβώσει εκατομμύρια Ευρωπαίων σήμερα φορώντας προσωπεία και να μετατρέπεται σε καθημερινή βάση σε ένα απεχθές πολιτικό πρόσωπο στην ίδια τη χώρα της.

25η Μαρτίου: «Μπλόκο» της ΕΛ.ΑΣ σε κατάθεση στεφάνου στην Αθήνα - «Μακεδονία Ξακουστή» και επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

( John.k - Διευκρίνηση …. Όταν λέμε «αντιεξουσιαστές» εννοούμε αστυνομικούς με διαφορετική περιβολή, και ενδεχομένως και πράκτορες από άλλες χώρες…. Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα λόγο να ασκήσουν βία σε μέρα γιορτής του Έθνους …. Επομένως ή είναι ξένοι πράκτορες με την ανοχή της αστυνομίας γιατί δεν τους έχουν συλλάβει ακόμα ή είναι αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία παίζοντας τους «αντιεξουσιαστές» , προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος …. )
 
Οι Έλληνες είπαν «όχι» στο lockdown και παρέλασαν στη Μύκονο

Δεν έλειψαν οι εντάσεις κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς στην Αθήνα κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς για να τιμήσει τον αγώνα των Ηρώων του 1821, ενώ και στη Θεσσαλονίκη άτομα που συμμετείχαν σε μοτοπορεία δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους.


Ο ελληνικός λαός ήθελε να τιμήσει σήμερα του προγόνους του που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία της χώρα μας και τις Ένοπλες Δυνάμεις που πραγματοποίησαν παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.