MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου δεν είναι πια σενάριο, μπορεί να τον ζήσουμε! Κώστας Γρίβας

Είναι δυνατόν να ζήσουμε έναν πόλεμο πυρηνικό; Ο κόσμος είχε πιστέψει για πολλά χρόνια ότι αυτός ο κίνδυνος έχει εκλείψει. Κι όμως είναι πλέον υπαρκτός… Το γιατί το εξηγεί στο militaire channel o καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Κώστας Γρίβας. Μια εξαιρετική ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας που έχει εξελιχθεί ήδη σε πόλεμο Ρωσίας-Δύσης. Τι σημαίνει η χρήση ενός «μικροσκοπικού πυρηνικού όπλου» που οι Ρώσοι ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν; Με τον κ.Γρίβα συζητάμε αναλυτικά την ελληνική στάση στο ουκρανικό και τους μεγάλους κινδύνους που έχουν προκύψει για τα ελληνικά συμφέροντα.
 

Τα Αποκαλυπτικά Ευρήματα της Τεχνικής Έκθεσης Ειδικών για την Τραγωδία στα Τέμπη

Στις " Αντιθέσεις",  οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Τραγωδία των Τεμπών που ανασυνθέτουν όλο το σκηνικό κατά … και κυρίως  μετά,  την φονική σύγκρουση της επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας πάνω στην ίδια γραμμή  , με  57 επισήμως νεκρούς και δεκάδες τραυματίες .

- Τα σημεία "κλειδιά" και τα στοιχεία που προκαλούν  αίσθηση.

- Τα ντοκουμέντα -"φωτιά" που αλλάζουν τα  δεδομένα για όσα γνωρίζαμε στο πεδίο των ερευνών και ιχνηλατούν την αλήθεια για τις εκρήξεις και την πυρκαγιά μετά την σύγκρουση , τις κλιμακωτές παραλείψεις και λάθη των αρμοδίων αρχών, την αλλοίωση της σκηνής του δυστυχήματος και τον εντοπισμό κρίσιμων στοιχείων που αποσιωπήθηκαν .

«Τρομοκρατία στη Μόσχα, αποβλάκωση και προπαγάνδα σε Ελλάδα (και Δύση)»-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

 
Σάββατο εφτάμισυ το πρωί, πίνοντας τον καφέ μου είχα την έμπνευση, όπως κάνω συνήθως, να βάλω και το ραδιόφωνο, έναν από τους μεγάλους, συστημικούς, φιλοκυβερνητικούς σταθμούς. Καλά να πάθω από μια άποψη, αλλά τι να κάνω; Να σταματήσω να ακούω και ραδιόφωνο;
 
Ακούω λοιπόν τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής να περιγράφουν τον αποτροπιασμό που έζησαν για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα. Ως εδώ φυσιολογικά. Μετά συνεχίζουν αρχίζοντας να επιτίθενται στο «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS) για την επίθεση με ένα σωρό χαρακτηρισμούς για τους «ισλαμιστές».