MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Τα Αποκαλυπτικά Ευρήματα της Τεχνικής Έκθεσης Ειδικών για την Τραγωδία στα Τέμπη

Στις " Αντιθέσεις",  οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Τραγωδία των Τεμπών που ανασυνθέτουν όλο το σκηνικό κατά … και κυρίως  μετά,  την φονική σύγκρουση της επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας πάνω στην ίδια γραμμή  , με  57 επισήμως νεκρούς και δεκάδες τραυματίες .

- Τα σημεία "κλειδιά" και τα στοιχεία που προκαλούν  αίσθηση.

- Τα ντοκουμέντα -"φωτιά" που αλλάζουν τα  δεδομένα για όσα γνωρίζαμε στο πεδίο των ερευνών και ιχνηλατούν την αλήθεια για τις εκρήξεις και την πυρκαγιά μετά την σύγκρουση , τις κλιμακωτές παραλείψεις και λάθη των αρμοδίων αρχών, την αλλοίωση της σκηνής του δυστυχήματος και τον εντοπισμό κρίσιμων στοιχείων που αποσιωπήθηκαν .


 
Στην εκπομπή καταθέτουν τις έρευνες τους και τα συμπεράσματα τους οι :

- Βασίλης Κοκοτσάκης
Τεχνικός Σύμβουλος Οικογενειών Θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών
Ειδικός Πραγματογνώμονας σε θέματα πυρκαγιών
 
-DR. Εμμανουήλ Παπαδάκης
Καθηγητής Προηγμένων  Μαθηματικών Μοντέλων στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον στο Τέξας & Αντιπρόεδρος του  Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού των Νοτιοδυτικών ΗΠΑ
 
-Στην εκπομπή παρεμβαίνει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης , σύζυγος της νεκρής Βασιλικής Χλωρού , στην Τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών

"ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" με τον Γιώργο Σαχίνη
📺 Στην ΚΡΗΤΗ TV
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου