MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ο καθηγητής Μάζης αποκαλύπτει το σχέδιο της Τουρκίας κατά της Ελλάδας με τις βάσεις στη Λιβύη!

Οι τρεις προϋποθέσεις για να καθίσει η Ελλάδα στο τραπέζι των συζητήσεων με την Τουρκία
 
Η Τουρκία έχει εγκαταστήσει στρατιωτικές βάσεις σε δύο σημεία στη Λιβύη ήδη από το 2021 και κινείται βάσει σχεδίου, ώστε να ενισχύσει τη στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας, με τη «βοήθεια» της βάσης που έχει στον Αυλώνα της Αλβανίας.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, κινείται και η προσπάθειά της για τη δημιουργία μιας τρίτης βάσης στην αφρικανική χώρα, όπως μετέδωσαν οι Τούρκοι χθες, με τη μίσθωση του λιμανιού της Αλ Κουμς για 99 χρόνια.
 

Αμερικανός γερουσιαστής: «Μία ελίτ ομάδα κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον Covid-19 για να ελέγξει απόλυτα τις ζωές μας»!

Απίστευτη παραδοχή από κορυφαίο Αμερικανό αξιωματούχο
 
Ο Αμερικανός γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ron Johnson, σε δηλώσεις του στο Fox News, είπε πως «μια ελίτ ομάδα» κατασκεύασε και κυκλοφόρησε σκόπιμα τον κορωνοϊό  ως μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας, που έχει ως τελικό στόχο τον πλήρη έλεγχο στις ζωές όλων.

Η παρουσιάστρια του Fox Maria Bartiromo ρώτησε τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων γιατί η κυβέρνηση συνεννοήθηκε με την λεγόμενη Big Tech για να μην μάθει ο αμερικανικός λαός για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid και ο Johnson απάντησε: «Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα από μια ελίτ».