MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Οι Ουκρανοί μας ενημερώνουν για τα Stinger που τους έστειλε η ελληνική κυβέρνηση!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να ενημερώσει ακόμη και τα κόμματα του Κοινοβουλίου για το τι όπλα έστειλε στην Ουκρανία από τις αποθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης σταμάτησαν να ρωτούν για το θέμα. Κι έτσι μας έχουν μείνει οι Ουκρανοί να μας ενημερώνουν ότι τους έχουμε στείλει ακόμη και φορητά αντιαεροπορικά συστήματα STINGER!
 
Ιδού οι ευχαριστίες από το Κίεβο όπως κυκλοφορούν σε μήνυμα του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
 

«Ελλάς-Ελλήνων», οριστικά τέλος: Ψηφίστηκε η νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών – «Αβρόχοις ποσί» για ΝΔ η διαφωνία Α.Σαμαρά

Με 262 ψήφους πέρασε η τροπολογία - Ποιοι την καταψήφισαν
 
Πέρασε και επίσημα η τροπολογία του υπουργείου Μετανάστευσης για την νομιμοποίηση χιλιάδων παράνομων μεταναστών, κάτι που τελειώνει και οριστικά την «Ελλάς των Ελλήνων» και επιβεβαιώνει ότι οι διαφωνίες εντός της Νέας Δημοκρατίας ήταν απλώς θεωρητικές. 
 
Μόνο ο Αντώνης Σαμαράς, από τη ΝΔ, καταψήφισε το νομοσχέδιο κάτι που είχε προαναγγείλει, με τη διαφωνία του ωστόσο να αποδεικνύεται «φτωχή», καθώς δεν ήταν αρκετή ούτε στο ελάχιστο για να αλλάξει τη μοίρα της ψηφοφορίας. 
 

Πρόκληση! Αυξήσεις 46% στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς με μεταμεσονύκτια τροπολογία!

Πέμπτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών "Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024", Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI) 
 
Την ίδια ώρα που τα χρήματα στη μέση ελληνική οικογένεια τελειώνουν πολύ πριν το τέλος του μήνα και η κυβέρνηση απαντά ότι «πήραμε την επενδυτική βαθμίδα», φέρνουν μέσα στη νύχτα τροπολογία με την οποία δίνουν αυξήσεις 45% στους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς!!! Φαίνεται ότι το 41% έχει παρερμηνευθεί τελείως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.