MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Αθανάσιος Δρούγος: Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Αθανάσιος Δρούγος, Διεθνολόγος και Γεωστρατηγικός Αναλυτής, αναλύει την επόμενη μέρα στις σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας, τη θέση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, την κρίση Ρωσίας – Ουκρανίας και πόσο αυτή θα επηρεάσει τη χώρα μας, το ρόλο των αραβικών χωρών στη Μεσόγειο, τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και αν ο Ερντογάν επιχειρήσει θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο (26-04-2021). 
 

Πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε σε ένα ατέρμονο lockdown και 10.000 νεκρούς – Τα 3 σωτήρια μέτρα που είχε προτείνει ο Γ.Ιωαννίδης

Τα τρία που είχε προτείνει ο καθηγητής Γ.Ιωαννίδης και θα έβαζαν τέλος στο lockdown


Η Ελλάδα βρίσκεται μέχρι και σήμερα σε lockdown και παρόλο που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες να ανοίγουν ορισμένα καταστήματα, ενώ υπάρχει και μία μικρή χαλάρωση σε ότι αφορά τις μετακινήσεις, τα μέτρα παραμένουν αυστηρά.


Η χώρα μας παρά τα πολύ αυστηρά όμως μέτρα δεν έχει καταφέρει να περιορίσει την πανδημία. Χαρακτηριστικό είναι πως το Bloomberg υποστηρίζει πως η Ελλάδα έχει το πιο αυστηρό lockdown στον κόσμο, ενώ το χαρακτηρίζει και ως «άχρηστο».

ΒΓΗΚΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!

Εξέγερση στις Βρυξέλλες, Απίστευτες σκηνές στρατοκρατίας.Επίθεση στη νεολαία που διαδήλωσε κατά της Πανδημίας Ολοκληρωτισμού, Ολιγαρχίας.132 συλλήψεις 15 τραυματίες!!


Διαρκής Εξέγερση στις Βρυξέλλες..Συγκρούσεις σώμα με σώμα. Στρατοκρατούμενες οι Βρυξέλλες. Αρένα τα πάρκα της, οι συγκρούσεις μεταφέρθηκαν στις γειτονιές της πρωτεύουσας. Επιχείρηση εκκαθάρισης μιας εκδήλωσης κατά υγειονομικών μέτρων στην καρδιά των Βρυξελλών εξελίχθηκε σε πραγματική μάχη. Την 1η Μαίου στο τέλος του απογεύματος οι αστυνομικές αρχές εκκένωσαν δια της βίας μια απαγορευμένη συγκέντρωση στο πάρκο των Βρυξελλών. Μια διαταγή διάλυσης δόθηκε πριν τις 18 h μμ με πρόσχημα ότι δεν τηρήθηκαν ανακοίνωσε η αστυνομία των Βρυξελλών.Οι αστυνομικοί μπήκαν στο πάρκο αρένα κατά χιλιάδες επιτέθηκαν με αντλίες νερού και δακρυγόνα. Για σφαγή στο πάρκο bois de la Cambre στις Bruxelles κάνουν λόγο αυτόπτες κατά του γιορτής boum-2
 

Πρόστιμα 159.300 ευρώ και δύο συλλήψεις κατά τους ελέγχους το Μεγάλο Σάββατο

( John.k - Πάλι οι κακοί Έλληνες , οι αμόρφωτοι και οι απείθαρχοι δεν εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές των λοιμωξιολόγων και της κυβέρνησης μετά από 6 μήνες καραντίνας … και κάνουν του κεφαλιού τους, τηρώντας τα έθιμα των τελευταίων 2000 χρόνων. Οπότε η Αστυνομία και πάλι εξυπηρετώντας το κράτος και όχι τους Έλληνες, επιβάλει πρόστιμα για να «προστατέψει» την δημόσια υγεία. ) 
 
Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 90.850 έλεγχοι και κατεγράφησαν 532 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού

Περισσότερους από 90 χιλιάδες ελέγχους πραγματοποίησαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου και κατέγραψαν πάνω από 500 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού, επιβάλλοντας πρόστιμα ύψους 159.300 ευρώ, ενώ πραγματοποίησαν και δύο συλλήψεις. 
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙΜΕΑ, ΣΕΠΕ, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν το Μ. Σάββατο 01.05.2021 συνολικά 90.850 ελέγχους και κατέγραψαν 532 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.