MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ο πιο νεοταξίτης πρωθυπουργός από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους

Μετά την επανάσταση του ΄21, οι πολιτικάντηδες υπάκουαν πάντοτε στις προσταγές των ξένων και ντόπιων κέντρων εξουσίας, αλλά το ρεκόρ υποταγής, το δικαιούνται εκείνος που έκανε τις περισσότερες ανατροπές στη ζωή των Ελλήνων στο μικρότερο χρονικό διάστημα.


Αυτό το άπιαστο ρεκόρ, κατέχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μπροστά του ωχριούν μεγάλα ονόματα του κομμουνισμού και της αθεΐας, όπως ο Στάλιν, ο Μάο τσε Τουνγκ, ακόμη και ο ίδιος ο Λένιν.

Μέσα σε μερικούς μήνες και υπό την ανοχή όλων των βουλευτών και των στελεχών του κόμματός του:

200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821- μια Ιστορία παράλληλα με μια ιστορία Δανείων

Γιατί η Ιστορία της Ελλάδας μέσα στην Επανάσταση αλλά και αμέσως μετά σε μια πορεία 200 χρόνων, είναι και μία ιστορία Δανείων;


Ποιες οι πολιτικές, οικονομικές , γεωπολιτικές και σε θέση κυριαρχίας του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, οι προεκτάσεις μιας τέτοιας ιστορίας.

- Ο Δρ. Ανδρέας Κούκος , Νομικός –Ιστορικός , Ιδρυτής και Πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια που από το 2018 μετονομάστηκε σε Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, σε μια συναρπαστική συνέντευξη με ντοκουμέντα και στοιχεία, φωτίζει ένα από τα σημαντικότερα και όχι τόσο αναγνωρίσιμα σε βάθος κεφάλαια από την ιστορία των 200 ετών που έχουμε διανύσει από το 1821: Τα δάνεια…Αυτός ο βραχνάς που μέχρι σήμερα μας βασανίζει κι όπως φαίνεται θα μας ταλαιπωρεί …στο διηνεκές αν κάτι δεν αλλάξουμε.

ΗΠΑ: Νομοθέτης του Wisconsin ζητά «Πλήρη δικανικό έλεγχο» μετά τα εκλογικά ευρήματα σε Georgia και Arizona

γράφει ο Zachary Stieber


Ένας εκπρόσωπος του Ουισκόνσιν δήλωσε την Παρασκευή ότι οι εκλογές για το 2020 που έγιναν στην Πολιτεία θα πρέπει να τεθούν σε «πλήρη δικανικό έλεγχο» μετά από φερόμενες παρατυπίες που αποκαλύφθηκαν στην Αριζόνα και τη Γεωργία .

Ο ρεπουμπλικάνος κρατικός εκπρόσωπος Timothy Ramthun, ζήτησε επισήμως «έναν πιο ολοκληρωμένο έλεγχο» από τον πρώην κρατικό δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Michael Gableman, ο οποίος ηγείται της διεξαγωγής επανεξέτασης των εκλογών κατόπιν αιτήματος του προέδρου της Συνέλευσης του Ουισκόνσιν Robin Vos μαζί με συνταξιούχους αστυνομικούς , και το Νομοθετικό Γραφείο Ελέγχου, το οποίο εξουσιοδότησαν οι νομοθέτες νωρίτερα φέτος προκειμένου να διερευνήσουν τις εκλογές.

Ο Vos και το ελεγκτικό γραφείο δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα για σχολιασμό

Στα ύψη η ανεργία στην Ελλάδα - Διακόσιες χιλιάδες επιχειρήσεις κινδυνεύουν με «λουκέτο»

Προβληματισμός επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθότι η ανεργία παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο.


Και μάλιστα, σε μια συγκυρία, που παρά την όποια αισιοδοξία για την πορεία της ανάκαμψης το 2021, το «αγκάθι» των χιλιάδων ανέργων παραμένει πολύ μεγάλο.

Την ώρα που ο μέσος όρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο κινείται λίγο πάνω από 7%, η ανεργία στην Ελλάδα παραμένει σχεδόν 10 ποσοστιαίες μονάδες παραπάνω.

Όπως καταγράφεται στα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ποσοστό της ανεργίας ανήλθε στο 17% για τον Απρίλιο του 2021, έναντι του διορθωμένου προς τα κάτω 15,9% τον Απρίλιο του 2020 και του διορθωμένου προς τα άνω 16,8% τον Μάρτιο του 2021, κάτι το οποίο προκαλεί μεγάλη ανησυχία για τις επερχόμενες εξελίξεις.

ΔΕΝ αναφέρεται ΚΑΜΜΙΑ υποχρεωτικότητα προς εμβολιασμό στο νέο ΦΕΚ της Ε.Ε., απλώς εκφοβίζουν όσα κορόιδα τσιμπήσουν…

Λοιπόν, δεν αναφέρεται καμμία υποχρεωτικότητα στο νέο ΦΕΚ, απλώς εκφοβίζουν, όσα κορόιδα τσιμπήσουν…


Σοφια Παππα

Επειδή κάποιοι καθήσαμε και διαβάσαμε το νεο ΦΕΚ 3066/Β/09-07-21 (ναι και τις 160 σελιδες) και δεν είμαστε τίποτα γίδια που πιστεύουν τον μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργό (όλο το διάγγελμα δεν είχε ούτε μια αλήθεια μέσα), της Ελλαδος, εχω να σημειώσω τα εξής προς γνώση όλων:

Αρχικά στο Συμβούλιο της Ευρώπης η Ελλαδα ψηφισε την απόφαση οτι ο εμβολιασμός δεν δύναται να είναι υποχρεωτικός και απαγορεύεται οποιαδήποτε διάκριση μεταξυ εμβολιασμένων και μη, η πίεση και ο εκβιασμός με οποιοδήποτε μέσον καθώς και ο περιορισμός ελευθεριών και δικαιωμάτων. Αυτο ισχύει για όλα τα κράτη-μέλη και υπενθυμίζω.. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.

Έπειτα έχουμε την εξής ψευδή δήλωση του προδότη σε όλα τα επίπεδα Κυριακού Μητσοτάκη: