MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

«Κάναμε λάθος – Τα εμβόλια ήταν εξαιρετικά επικίνδυνα»: Η ειλικρινής ομολογία του Μ.Γκέιτς για Covid-19 κι εμβολιασμούς

«Κάναμε ένα τρομερό λάθος», λέει τώρα ο Μπιλ Γκέιτς
 
To φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο με τον μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς να ομολογεί ότι ο κορωνοϊός δεν ήταν ένας… τόσο επικίνδυνος ιός! 
 
Μετά από δύο χρόνια με σκληρές απαγορεύσεις, με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα οποία οδήγησαν μεταξύ άλλων πολλές οικονομίες, o Μπιλ Γκέιτς ομολόγησε ότι έκαναν «ένα τεράστιο λάθος»!
 
«Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Θέλαμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από έναν επικίνδυνο ιό. Αλλά αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε. Και το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», είπε χαρακτηριστικά.
 

Πόρισμα-κόλαφος από LIBE για κράτος δικαίου, θεμελιώδη δικαιώματα και δημοσιογραφία

Σοβαρές απειλές κατά του κράτους δικαίου και θεμελιωδών δικαιωμάτων στην Ελλάδα διαπιστώνει η LIΒΕ, που επικρίνει τον εκφοβισμό αξιωματούχων ανεξάρτητων αρχών, την παραβίαση απορρήτου δημοσιογράφων, τη δραματική κατάσταση στα ΜΜΕ και τις «θαμμένες» ειδήσεις. Η υποεπιτροπή ζητά από την Αθήνα να ζητήσει βοήθεια από τη Europol για τη δολοφονία Καραϊβάζ και να αναλάβει δράση για σειρά ζητημάτων από τις διακρίσεις σε βάρος γυναικών, ΛΟΑΤΚΙ και εθνοτικών μειονοτήτων μέχρι την δικαστική ατιμωρησία και στην αστυνομική βία
 
Μεγαλοπρεπέστατο «χαστούκι» από την υποεπιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου LIBE, που είχε επισκεφτεί τη χώρα μας από τις 6 μέχρι τις 8 Μαρτίου και διαπίστωσε σειρά προβλημάτων σχετικά με τις συνθήκες του κράτους δικαίου και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, η οποία αρνήθηκε να την δει εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση στα μέλη της.
 

Οι συνεχείς ανατιμήσεις γονατίζουν τα νοικοκυριά!

Ξεσαλώνουν τα σούπερ μάρκετ, παρά τα «καλάθια» της πλάκας και τη σημαντική πτώση του πληθωρισμού, καθώς οι αυξήσεις στο αρνί και το κατσίκι είναι πάνω από 65% σε σχέση με το 2019
 
Η κυβέρνηση και ο Αδωνις Γεωργιάδης διαφημίζουν ότι κατάφεραν να… νικήσουν στη μάχη με τα αρνιά και τα κατσίκια. Στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, οι τιμές τους τη Μ. Τετάρτη ήταν στα 10-11 ευρώ, αντίστοιχα. Τα αμνοερίφια… Πόρσε στα χασάπικα της γειτονιάς είναι τις τελευταίες μέρες στα 11-13 ευρώ. Πάνω κάτω ίδιες ήταν οι τιμές και το περασμένο Πάσχα.
 

«Το δάνειο του Φεβρουαρίου του 2012 απαιτεί τον εισαγγελέα του»!

Γράφει η 
ΑΙΘΡΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ
Οικονομολόγος
 
Οι εχθρικές προθέσεις της Γερμανίας κατά της Ελλάδας με την έναρξη της λεγόμενης ελληνικής κρίσης χρέους, εκδηλώθηκαν τόσο με τον εσκεμμένο διεθνή διασυρμό του ελληνικού λαού όσο και με την παράλογη απαίτηση Γερμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας για την εξόφληση ολόκληρου του ελληνικού χρέους προς τις γαλλογερμανικές και ολλανδικές τράπεζες ύψους 75 δις ευρώ, το Μάη του 2010, με το  ψευδές επιχείρημα ότι αν δεν το εξοφλούσε η Ελλάδα, θα κατέρρεε το τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης!  Ποια χώρα δεν θα χρεοκοπούσε μπροστά σε μια τέτοια παράλογη απαίτηση των δανειστών, να εξοφλήσει μονομιάς όλο το ποσό του χρέους της; Γι’ αυτό άλλωστε συμφωνούνται ετήσιες εξοφλητικές δόσεις για μεγάλα ποσά δανείων. Απόδειξη ότι τα χρεολύσια του 2010 (η ετήσια εξοφλητική δόση του χρέους), ήταν μόνο 19,5 δις ευρώ, με βάση τα στοιχεία της ΤτΕ και του Προσχέδιου του Προϋπολογισμού του 2010 και όχι …75 δις ευρώ! Άρα το χρέος προς τις γαλλογερμανικές τράπεζες δεν έληγε το 2010, αλλά από το 2012 και μετά που ήταν και το λογικό.
 

Ρόμπερτ Κιγιοσάκι: «Ξεκίνησε οικονομικό τσουνάμι που θα σαρώσει τις ΗΠΑ και την Κίνα»

«Έχουμε ένα ψεύτικο νομισματικό σύστημα που παράγει χρήματα από το τίποτα»
 
O διάσημος οικονομολόγος και επενδυτής Ρόμπερτ Κιγιοσάκι επέμεινε στην πρόβλεψή του ότι ήδη εχει ξεκινήσει ένα παγκόσμιο οικονομικό «τσουνάμι».
 
Αναφέρει χαρακτηριστικά πως Credit Suisse, Deutsche Bank, Bank of Japan είναι έτοιμες προς κατάρρευση, οι ΗΠΑ θα σαρωθούν οικονομικά και θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και η Κίνα.