MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Σάλο στην Αμερική προκαλούν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Φάουτσι χρηματοδότησε το εργαστήριο στην Ουχάν!

Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται


Τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής αρνήθηκαν να αναφερθούν στην αποκάλυψη που ήλθε στο φως με έγγραφα αυτήν την εβδομάδα και τεκμηριώνει ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την έρευνα για τον κορονοϊό νυχτερίδων στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan χρόνια πριν το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19-γεγονός που ο Δρ Άντονι Φάουτσι ψευδώς, αρνήθηκε.


Περισσότερα από 900 έγγραφα ελήφθησαν από το The Intercept, μετά από αγωγή που κατατέθηκε βάσει του νόμου «για την ελευθερία της πληροφόρησης» κατά του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ (NIH), αποκαλύπτουν ότι το NIH έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις στην αμερικανική ΜΚΟ EcoHealth Alliance. Του διαβόητου Peter Daszak!

ΔΕΘ: «Αστακός» η Θεσσαλονίκη με 5.500 αστυνομικούς, drones, ελικόπτερα και αύρες για να προστατέψουν τον Κ.Μητσοτάκη από τη οργή του κόσμου

Τρέμει τη λαϊκή οργή ο Κ.Μητσοτάκης


Ο Πρωθυπουργός «πήρε μια γεύση» στη Μητρόπολη Αθηνών για το έντονο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εναντίον του τελευταία στην κοινωνία μετά τις πυρκαγιές και τον κορονοϊό.


Όμως η «μητέρα των μαχών» αναμένεται να δοθεί στη ΔΕΘ, η οποία ξεκινάει το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και γι αυτό επιστράτευσε 5.500 αστυνομικούς για να τον προστατέψουν από τη λαϊκή οργή.

Πιο αναλυτικά, σε φρούριο μετατρέπεται σταδιακά η Θεσσαλονίκη για την αστυνόμευση της ΔΕΘ, φτάνοντας οι πρώτες δυνάμεις στην πόλη από την Τετάρτη.

Συνολικά περίπου 5.500 αστυνομικοί εκ των οποίων οι 2.000 από τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής θα αναπτυχθούν σε κομβικά σημεία της πόλης, αναλαμβάνοντας την περιφρούρηση της 85ης ΔΕΘ και την αποφυγή επεισοδίων.

Οι μύθοι καταρρέουν – Μειώνεται η νοσηρότητα των ανεμβολίαστων στο Ισραήλ – Ο δείκτης αναπαραγωγής R κάτω από 1

Η νέα εξέλιξη πάλι από το Ισραήλ είναι ότι τα ποσοστά νοσηρότητας και μετάδοσης μεταξύ των ανεμβολίαστων μειώνονται δραστικά.


Ένα άκρως ενδιαφέρον στοιχείο λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ το οποίο αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση συμπεριφοράς εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Πορτογαλία: δικαστής μήνυσε Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της χώρας για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας σε σχέση με διαχείριση υγειονομικής κρίσης covid19!!

Bρίσκεται σε διαθεσιμότητα γιατί άσκησε κριτική. Τον περνάνε από πειθαρχικά και τον μηνύει και η αστυνομία γιατί αντιπαρατέθηκε σε αστυνομικούς λέγοντας: είμαι πάνω από εσάς μην πειράξετε τις ανθρώπους!


Στην Πορτογαλία ένας ψυχωμένος κι ακατάβλητος δικαστής κατέθεσε μήνυση κατά Προέδρου της χώρας και Πρωθυπουργού για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ενώ προηγουμένως είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για επικριτικές δηλώσεις του για μέτρα της υγειονομικής διαχείρισης της κρίσης. Χθες είχε έντονη λογομαχία με αστυνομικούς έξω από το κτίριο του ανώτερου δικαστικού συμβουλίου όπου θα εξεταζόταν η υπόθεση του και πειθαρχική δίωξη εις βάρος του.