MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Το αμάρτημα του Καποδίστρια

Το εξευτελισμένο ελληνικό κράτος, που ως υπ. Πολιτισμού χρηματοδοτεί και την τελευταία αηδία κάθε ανοήτου, έκλεισε την πόρτα στον Σμαραγδή και στην ταινία του για τον πρώτο κυβερνήτη της χώρας

Μεθαύριο ο Ελληνισμός θυμάται την αποφράδα μέρα. Την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Την πτώση της χιλιετούς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ωστόσο συμβαίνουν πράγματα στην πατρίδα μας που μας πείθουν ότι η άλωση συμβαίνει πλέον εντός μας. Οτι έχει μετακομίσει στο έδαφός μας. Ως άλωση φρονήματος, ως άλωση ταυτότητας, ως άλωση αξιοπρέπειας.
 

Μήνυση κατά της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – «Υπεύθυνη για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας»

Μήνυση σε βάρος της προέδρου της Κομισιόν κατέθεσε το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Γενεύης
, κατηγορώντας την ως ποινικά υπεύθυνη και υπόλογη για τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν διαπραχθεί από το Ισραήλ στη Γάζα.
 

Η κυβέρνηση που τρώει τα παιδιά της Ελλάδας

Η κοροϊδία της κυβέρνησης είναι ιδιαίτερα εξοργιστική στο θέμα του δημογραφικού – όπου ισχυρίζεται πως δήθεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της. Εν προκειμένω, η Ελλάδα ευρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ, όσον αφορά τη φορολογική μεταχείριση των γονέων – αφού ο συντελεστής κρατήσεων για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές περιορίζεται από το 37,1% που ισχύει για τον άγαμο, μόλις στο 33,7% για τον παντρεμένο με δύο παιδιά, οπότε μόλις κατά 3,3%. Είναι δυνατόν να επιλυθεί ποτέ έτσι το δημογραφικό στην Ελλάδα; Δεν είναι απαράδεκτη η φορολογική ληστεία των γονέων; Δεν είναι φανερό πως επιδιώκεται η αντικατάσταση των Ελλήνων με φθηνούς ξένους μετανάστες, για να παραμείνει η Ελλάδα μία άβουλη και εξαθλιωμένη αποικία χρέους των δανειστών της; Είναι υπεύθυνο να επιβραβεύσουν οι Πολίτες αυτές τις ληστρικές πολιτικές της κυβέρνησης και την αλλαγή του ιδιοκτησιακού μας καθεστώτος; Η κυβέρνηση λοιπόν πρέπει να πάρει ένα μεγάλο μήνυμα διαμαρτυρίας στις Ευρωεκλογές – να πέσουν τα ποσοστά της κάτω από 25%, εάν οι Έλληνες ενδιαφέρονται τουλάχιστον για τα παιδιά τους, αν όχι για τον εαυτό τους. Διαφορετικά θα σημαίνει πως εγκρίνουν την απίστευτη αλαζονεία και την πολιτική της που έτσι θα γίνει χειρότερη – η οποία πολιτική, ιδίως στην οικονομία και στη φορολογία, είναι κάτι περισσότερο από καταστροφική.
.

Απίστευτο - Οι Τράπεζες εξοντώνουν.... εταιρίες που καταφεύγουν στον Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών - Τέλος η ρευστότητα

Στην πράξη ο Μηχανισμός λειτουργεί σαν «γκιλοτίνα» διότι όποιος ζητήσει βοήθεια εκτός των ευάλωτων βρίσκεται σε αδιέξοδο 

Σε «παγίδα» εξελίσσεται για τους δανειολήπτες ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών ενώ ο στρατηγικός του σκοπός ήταν είναι να δώσει στους δανειολήπτες ευκαιρίες αποπληρωμής για χρέη προς το Δημόσιο, τις τράπεζες, τα Funds, και τους servicers.
 
Στην πράξη ο Μηχανισμός λειτουργεί σαν «γκιλοτίνα» διότι όποιος ζητήσει βοήθεια εκτός των ευάλωτων βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Οριστικό αποτέλεσμα μελέτης: Τα εμβόλια mRNA για τον Covid-19 των Pfizer και Moderna αλλάζουν το DNA των ανθρώπων!

Τι αναφέρει ο διάσημος καρδιολόγος Δρ. Peter McCullough
 
Με την πανδημία του κορωνοϊού να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν, μια επιδημία όμως που δίχασε και τραυμάτισε  τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο με τις κυβερνήσεις να εξαναγκάζουν τους πολίτες να υποβάλλονται σε πειραματικά εμβόλια νέα στοιχεία επέρχονται στη δημοσιότητα για το πόσο πραγματικά επικίνδυνα ήταν αλλά και εξακολουθούν να είναι.