MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Εγχειρίδιο διαστροφής από τον ΠΟΥ: Νόμιμη η παιδεραστία από τα θρανία!

Ειδικά «σεμινάρια» σε νήπια 4-6 ετών για «την ευχαρίστηση από τα οπίσθια», για «τις νεράιδες που αλλάζουν τα κοριτσάκια σε αγοράκια», για τους δονητές, για το «ελεύθερο σεξ με ενήλικες χωρίς διακρίσεις» - Σημαιοφόρος των άρρωστων μυαλών του πλανήτη ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν, που υιοθετεί τα πρότυπα του ΠΟΥ 

«Τα αγόρια μπορούν να αγαπήσουν άλλα αγόρια», «Τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια αλλάζοντας φύλο», «Η ευχαρίστηση της σεξουαλικής επαφής μέσω του πρωκτού και του κόλπου», «Στο ζήτημα των ΛΟΑΤΚΙ+, εξήγησε τη σημασία κάθε γράμματος, προσθέτοντας ότι μπορείς να αλλάξεις φύλο και να πάρεις αναστολείς για να μπλοκάρεις την καθυστέρηση των πρωτογενών και δευτερογενών χαρακτηριστικών του φύλου, όπως είναι τα γένια και οι τρίχες»…
 

Ηλεκτροσοκ στα νοικοκυριά - Τον Ιούλιο οι 350 KWh θα κοστίζουν 70 ευρώ από 28 ευρώ τον Απρίλιο

Η  αυξημένη ζήτηση σε ρεύμα  έβαλε τις λιγνιτικές μονάδες σε λειτουργία
 
Καλπάζει η τιμή της KWh στο  Χρηματιστήριο Ενέργειας αφού σε διάστημα δύο μηνών ενισχύθηκε κατά  64,6%.
 
Τον Απρίλιο ήταν στα 0,06011 για να εκτοξευθεί τον Ιούνιο στα 0,099 ευρώ ανά KWh. Μόνο τον Ιούνιο η τιμή  ανά KWh σημείωσε άνοδο κατά 23% .

Τα  δυσάρεστα νέα για τα νοικοκυριά  θα αποτυπωθούν αρχικά στα  ειδικά – πράσινα τιμολόγια τα οποία τα έχουν επιλέξει τα 8 στα 10 νοικοκυριά  διότι από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο ήταν σε καθοδική πορεία δίνοντας χαμηλές λιανικές τιμές ανά KWh.