MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

«Κάποιοι ζητούν από την Ελλάδα να αυτοκτονήσει»! Κ.Γρίβας για εθνικά και εξοπλισμούς!

Ο καθηγητής της ΣΣΕ Κωνσταντίνος Γρίβας σε μία ρεαλιστική ανάλυση για την απόκτηση των Rafale, για την πιθανή απόκτηση των F-35 και για τον τρόπο που η Ελλάδα εξακολουθεί να εξοπλίζεται! Επιτέλους ακούγονται οι αλήθειες που όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων επιμελώς κρύβουν και πολλοί από εμάς δε θέλουμε να ακούσουμε και να πιστέψουμε. 
 
Ζούμε όπως σωστά επισημαίνει ένα εξοπλιστικό d?j? vu, δείχνοντας ότι δεν έχουμε αντιληφθεί και πολλά -ή μήπως τίποτα- απ΄ όσα έχουν αλλάξει στο χώρο των εξοπλισμών. 
 
Ο κ.Γρίβας απαντά για τις παράδοξες απόψεις που ακούγονται εντός της χώρας περί «ανάγκης συμπράξεως με την Τουρκία» και δε μασά τα λόγια του στις απαντήσεις του. Αναφέρεται σ΄ εκείνους που επί της ουσίας ζητούν από την Ελλάδα να αυτοκτονήσει!
 

«Ο βασικός υπεύθυνος του χάους, απών. Λες και βρίσκεται αλλού, λες και κυβερνά άλλη χώρα»

«Καμιά δικαιολογία δεν μπορεί να ξεπλύνει την κυβέρνηση και το περίφημο 'επιτελικό κράτος'»


Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντάς τους «κατώτερους των περιστάσεων» και προσθέτοντας «μια γνωστή εδώ και πολλές ημέρες κακοκαιρία βρήκε για άλλη μια φορά το επιτελικό κράτος ανοργάνωτο, απροετοίμαστο, ασυντόνιστο».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι απουσιάζει παρότι είναι «ο βασικός υπεύθυνος του χάους» και τους Υπουργούς του ότι ρίχνουν την ευθύνη οπουδήποτε αλλού.

Χιλιάδες εγκλωβισμένοι για 22 ώρες στην Αττική Οδό: Λιποθύμησε άνθρωπος από το κρύο -Παιδιά με κουβέρτες στην παγωνιά

Πάνω από 1.200 εγκλωβισμένοι

Αδιανόητες εικόνες στην Αθήνα, καθώς πολλοί οδηγοί παραμένουν μέχρι και τις 9:00 το πρωί εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό και κανείς δεν γνωρίζει την τύχη τους!
Σε έναν από τους πιο σύγχρονους δρόμους του λεκανοπεδίου, η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε εικόνες ντροπής και χρειάστηκε η συμβολή του Στρατού για να μπορέσει κάποιος να δώσει μια λύση στους χιλιάδες οδηγούς που παρέμειναν και παραμένουν ακόμη εγκλωβισμένοι στην παγωνιά για πάρα πολλές ώρες.
 
Με την ίδια την Αττική Οδό απούσα, να αφήνει τους οδηγούς να μπουν στο δρόμο αλλά να μην φροντίζει αυτός να μείνει ανοιχτός, να μην απαντά στις κλήσεις των πολιτών και αφήνοντάς τους στο έλεος της κακοκαιρίας αλλά και με το κράτος να λειτουργεί με αντανακλαστικά χελώνας, να στέλνει το Στρατό το βράδυ, ενώ από τις 12:00 εχθές το πρωί υπήρχαν πληροφορίες για χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς.