MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

«Ο Μητσοτάκης φοβάται ότι μπορεί να πάει και φυλακή» – «Σφυροκόπημα» από τον πρώην σύμβουλο του Καραμανλή

«Μετράει μέρες πλέον επειδή είναι πολιτικό ζόμπι» λέει ο Νίκος Καραχάλιος μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών


Κεραυνούς εξαπέλυσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο σύμβουλος στρατηγικής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για το σκάνδαλο υποκλοπών.

«Ο κ. Μητσοτάκης στα ”δημοκρατικά” πραξικοπήματα έχει αποδειχθεί εξπέρ. Είμαστε η πιο αντιδημοκρατική χώρα στην Ευρώπη, πήρε τα σκήπτρα από τον Όρμπαν και τους Πολωνούς φίλους του. Κατάφερε επί 1000 μέρες, λιγότερες απ’ ό,τι ο πατέρας του, και να κάνει τέτοιου τύπου πραξικοπήματα, «πετσώνοντας» τα ΜΜΕ, ικανοποιώντας μια ομάδα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, κάνοντας τα χατίρια των ξένων και βασιζόμενος στο ότι οι βουλευτές της ΝΔ θα είναι άλαλοι» τόνισε ο Νίκος Καραχάλιος σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο 105,5», μιλώντας για την υπόθεση παρακολουθήσεων που έχει διασύρει την χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Σοβαρή καταγγελία δημοσιογράφου για την ΕΡΤ – «Έκοψαν» την παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου

«Κατακρεουργούν την Ελευθεροτυπία!»

Η ηχηρή παρέμβαση του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων προκάλεσε τριγμούς στο Μαξίμου, την ώρα μάλιστα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έκθετος για ακόμα μια φορά, με τα διεθνή μέσα να κάνουν αναφορές στις παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και πολιτών.

Στις δηλώσεις- «φωτιά» ο Προκόπης Παυλόπουλος από το Κομμένο Άρτας τόνισε τις ευθύνες του πρωθυπουργού εκτιμώντας ότι υπάρχει κίνδυνος παραβίασης του απορρήτου έναντι του οιουδήποτε πολίτη αλλά και πολιτικών. «Πρέπει να υπερασπιστούμε τους θεσμούς και τη Δημοκρατία», τόνισε και σημείωσε εμφατικά πως «οι πολιτικοί ταγοί έχουν χρέος να υπερβαίνουν τη διαχείριση της εξουσίας».

Θέμα και στο BBC το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων: «Αυξάνει την πίεση στην ελληνική κυβέρνηση»

Για ακόμη μια μέρα η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη μας κάνει ρεζίλι διεθνώς


Θέμα και στο BBC έγινε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων με το βρετανικό ΜΜΕ να αναφέρεται στην πίεση που ασκείται στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.


«Οι κατηγορίες περί παρακολουθήσεων αυξάνει την πίεση στην ελληνική κυβέρνηση» είναι συγκεκριμένα ο τίτλος του ρεπορτάζ, το οποίο κάνει αναφορά στην κατάθεση του Θανάση Κουκάκη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο την περασμένη Τρίτη αλλά και στην υπόθεση παρακολούθησης του Ν. Ανδρουλάκη. Αναφορά γίνεται επίσης στο χρονικού του σκανδάλου.

«Εχθροί του κράτους» όσοι διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις!

Παίρνουν γραμμή από τον Κυριάκο;


Ο υπουργός Εσωτερικών του γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (NRW), Herbert Reul (CDU), λέει ότι οι διαδηλωτές κατά των λοκντάουν βρήκαν μια νέα αιτία διαμαρτυρίας: Την ενεργειακή κρίση!

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο NT, ο Reul αποκάλυψε ότι οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας παρακολουθούσαν «εξτρεμιστές» που σχεδιάζουν να διεισδύσουν στις διαδηλώσεις και να οργανώσουν βίαια επεισόδια, με την κινητοποίηση να σχεδιάζεται μέσω της εφαρμογής Telegram, την οποία οι γερμανικές αρχές έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν. να απαγορεύσουν.

«Χαστούκι» από την Προέδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών

«Tέτοιες παραβιάσεις των αρχών και αξιών που αποτελούν τη βάση του δημοκρατικού μας συστήματος και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων αλλά και πολιτών, το οποίο έχει προκαλέσει «σεισμό» στην πολιτική σκηνή της χώρας, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν εκτενείς αναφορές στο μείζον θέμα που έχει διασύρει την Ελλάδα για άλλη μια φορά.