MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Διαδηλωτές επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο τον Πρωθυπουργό του κρατιδίου Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες στην Καραϊβική που επιχείρησε να περάσει από τη Βουλή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για covid19! Ελλάδα, Νησιά Φίτζι… και τώρα Γρεναδίνες! Δεν είμαστε ιθαγενείς!!!!!!!!!

To να συμπεριφέρεσαι σε πολίτες σαν να είναι ιθαγενείς και πειραματόζωα έχει κόστος…. O Ralph Gonsalves, Πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας στο σύμπλεγμα των Μικρών Αντίλλων στην Καραϊβική που ονομάζεται Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες και ήταν αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του σχεδίου νόμου που στόχευε να καταστήσει ως υποχρεωτικό τον πειραματικό εμβολιασμό κατά Covid-19.Οι ”ιθαγενείς” ξεσηκώθηκαν….Ήθελε να κάνει υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά covid19 όπως και σε άλλα τριτοκοσμικά κράτη συμβαίνει νησιά Φίτζι, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Σαουδική Αραβία και δυστυχώς και Ελλάδα μαζί με το νεοφασιστικό Άξονα Ιταλία-Γαλλία και πέραν αυτών πουθενά αλλού παγκοσμίως.

Toυρκάλα πήγε να ”λαμπαδιάσει” την Αθήνα; – Το ”έπαιζε” Αφγανή

Επιβεβαίωση Πενταπόσταγμα για τουρκικό ”δάχτυλο”


Μία μικρή φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Πεδίον του Άρεως, αποκάλυψε τη δράση μιας αλλοδαπής που προκάλεσε εμπρησμό με εύφλεκτο υγρό. Μία διμοιρία των ΜΑΤ που ήταν σε κοντινή απόσταση μετέβη στο σημείο μετά από αναφορές πολίτων και της πέρασαν χειροπέδες. Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από έξι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δυο οχήματα.

Η διμοιρία ακινητοποίησε τη γυναίκα και στην κατοχή της βρήκαν εύφλεκτα υλικά (ένα μπουκάλι με βενζίνη και σπίρτα), ενώ είχε επίσης στην κατοχή της μια ταυτότητα Αφγανιστάν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ταυτότητα ίσως είναι πλαστή και είναι Τουρκάλα. Η κατηγορούμενη καταθέτει τώρα και έχουν πάει και οι Πακιστανοί να καταθέσουν εναντίον της, σύμφωνα με το lawandorder.

Ο Κώστας Σκρέκας και το μυστήριο με το διασωθέν σπίτι στο Κρυονέρι

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ρεπορτάζ που ενημέρωσαν για την προστασία οικίας που φέρεται να ανήκει στον Κώστα Σκρέκα στο Κρυονέρι κατέβηκαν από το διαδίκτυο.

H είδηση ότι κινδύνεψε και ευτυχώς σώθηκε το σπίτι του Υπουργού Ενέργειας στο Κρυονέρι Αττικής συνοδεύτηκε από καταγγελίες για προπονομιακή "υποστήριξη" από την πυροσβεστική την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα.

Οπως ανέφεραν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο κ. Σκρέκας έζησε ώρες αγωνίας από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη καθώς το σπίτι του στο Κρυονέρι πολιορκήθηκε από τις φλόγες.

Ντροπή: Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ για να δείρουν τους πυρόπληκτους στη Βαρυμπόμπη επειδή διαμαρτυρήθηκαν!

Αυτά ούτε ο Ερντογάν!
 
Σε μια κίνηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά ως προς την σκοπιμότητά της η κυβέρνηση, αντί να ενισχύσει με πυροσβεστικές δυνάμεις την Βαρυμπόμπη που καίγεται για τρίτη ημέρα, έστειλε... ΜΑΤ κατά των πυρόπληκτων κατοίκων επειδή διαμαρτυρήθηκαν στους πυροσβέστες για την αργοπορία τους!

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται αυτή την ώρα στον κόμβο της Βαρυμπόμπης καθώς ομάδα πολιτών προσέγγισε πυροσβέστες για να διαμαρτυρηθεί για την αδυναμία τους (προφανώς λόγω του ολιγομελούς της δύναμης) να διασώσουν τις περιουσίες τους. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 και στο σημείο οι δυνάμεις των ΜΑΤ όπως διακρίνεται στην φωτό, ετοιμάζονται να ξυλοκοπήσουν τους πυρόπληκτους!

Μια επίδειξη δύναμης, μάλλον αχρείαστη και άχρηστη, που το μόνο που θα επιτείνει είναι η οργή των πολιτών που καίγονται επί τριήμερο.