MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Σφοδρές αποδοκιμασίες από τους πολίτες της Κοζάνης στον Κ.Μητσοτάκη – Τους επιτέθηκαν με ΜΑΤ για να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες

«Μας έχεις καταστρέψει - Φύγε και μην ξανά έρθεις στην Κοζάνη» του φώναζαν 
 
Σφοδρές ήταν οι αποδοκιμασίες από τους πολίτες της Κοζάνης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη νωρίτερα σήμερα Τρίτη, με τα ΜΑΤ να τους επιτίθενται προκειμένου να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες.
 
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ.Αδαμίδης. 
 

Kαναδάς: Ο Τ.Τριντό επιβάλει με νόμο λογοκρισία στο διαδίκτυο – Θα ελέγχει τους αλγόριθμους στα social media!

Αποκτά πρωτοφανείς εξουσίες στον έλεγχο της πληροφόρησης!
 
O Kαναδός πρωθυπουργός Τζαστίν Τριντό επιβάλει λογοκρισία στο διαδίκτυο καθώς εγκρίθηκε από την Γερουσία το νομοσχέδιο «c-11» με βάση το οποίο η κυβέρνηση θα μπορεί να χειραγωγήσει τους αλγόριθμους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που σημαίνει ότι θα αποφασίζουν τι θα βλέπουν οι χρήστες του διαδικτύου σε Facebook, Twitter, Instagram και Tick Tock!
 
«Τα όνειρα λογοκρισίας του Τριντό έφτασαν μόλις ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνουν πραγματικότητα. Το νομοσχέδιο του για την λογοκρισία στο Διαδίκτυο «c-11» πέρασε από την Γερουσία και στάλθηκε πίσω στην Βουλή των Κοινοτήτων για τελική έγκριση».