MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Γ. Φίλης: Η Τουρκία θα επανέλθει σε σκηνικό έντασης

Ο διδάκτορας γεωπολιτικής και Καθηγητής Ευρωπαϊκών θεμάτων Γ.Φίλης , σε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης , μιλάει για την τακτική της Τουρκίας με την ανοχή διαχρονικά της πολιτικής ελίτ στην Ελλάδα, κάθε φορά να «ξεπλένει» την γείτονα έναντι της Δύσης , ως χώρα που επανέρχεται στο διάλογο, κάθε φορά που η Τουρκία όπως λέει αισθάνεται με την πλάτη στον τοίχο από την δυτική συμμαχία. 
 

Γ.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

… ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ»


Δείτε σε βίντεο την εκπομπή μας GRDnews με τη συνέντευξη του κ. Κασιμάτη στον Γεράσιμο Βραχιολίδη.

Καταπέλτης ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου κατά της κυβέρνησης, αλλά και όσων κρατών επιβάλλουν διά του κορωνοϊού την αλλαγή στα πολιτεύματα των δημοκρατικών χωρών, τα οποία μετατρέπονται σε φασιστικά, παρόμοια με αυτά της ναζιστικής Γερμανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όπως τότε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου, ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως τότε έπρεπε να επικρατήσει το γένος της αρείας φυλής, έτσι και τώρα εν ονόματι του κορωνοϊού πρέπει να καθαριστεί η ανθρωπότητα από αυτό τον ιό και αυτό το επιτυγχάνουν σαρώνοντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου και ποδοπατώντας τις ανθρώπινες ελευθερίες. “Κάθε μέρα έχουμε παραβιάσεις του συντάγματος” επισημαίνει με νόημα ο καθηγητής κ. Κασιμάτης.

«Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν!»: Σοκαριστικές δηλώσεις από τον Γάλλο, νομπελίστα, ιολόγο, που ανακάλυψε τον ιό HIV, Luc Montagnier!

«Ξανακτυπά» ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier. Μετά την δήλωσή του ότι τα εμβόλια του κορωνοϊού προκαλούν τις μεταλλάξεις ο Γάλλος επιστήμονας επιστρέφει δριμύτερος, με ακραίες και σοκαριστικές δηλώσεις, λέγοντας, πως όσοι εμβολιάστηκαν με κάποιο από τα εμβόλια δεν πρόκειται να επιζήσουν!


Δεν υπάρχει πιθανότητα μακροχρόνιας επιβίωσης για όποιον έλαβε κάποιο από τα εμβόλια για τον COVID-19, σύμφωνα με τον κορυφαίο Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier.

Όλοι όσοι εμβολιάστηκαν για τον ¨κινεζικό ιό» όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό, είπε ο Montagnier κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του.

Πώς ο Κ.Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα σε «σκουπιδότοπο» της ΕΕ - Ο πειθήνιος «μαθητής» που κάνει τα χατίρια της ελίτ

Το αιχμηρό άρθρο του «The Economist» και ένας πρωθυπουργός που τον «αφοδεύουν» οι εφοπλιστές


Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πως συζητάει με το Βερολίνο για την μονιμοποίηση των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, αρκεί... να πάρει λεφτά είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως βλέπει την Ελλάδα ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είπε στην «BILD» πως θα συζητήσει την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από την Ελλάδα, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια», επιβεβαιώνοντας και τον μόνιμο χαρακτήρα της εγκατάστασής τους στη χώρα.

Δρ. Δ.Γάκης: Γιατί η Δύση Δεν Έκανε Εμβόλια Αδρανοποιημένου Ιού (Όπως τα Παραδοσιακά της Γρίπης); […] Τα Εμιράτα Διαπίστωσαν Δραστικότητα 86% και οι Τούρκοι 91,25%…

Καταπέλτης ο Δρ. Δ.Γάκης εύλογα ζητάει εξηγήσεις για την επιλογή παρασκευής και χρήσης πειραματικών εμβολίων για τον Covid έναντι των παραδοσιακών όπως της γρίπης αφού τα Εμιράτα και οι Τούρκοι τα χρησιμοποιούν με 86% και 91,25% επιτυχία αντίστοιχα.


Επίσης δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την διαφορά του Sputnik-V έναντι των άλλων εμβολίων που χρησιμοποιούν αδενοϊό όπως το AstraZeneca και το J&J.

Γιατί η Δύση Δεν Έκανε Εμβόλια Αδρανοποιημένου Ιού (Παραδοσιακά) και Προτίμησε τα Εμβόλια Αδενοϊού – Φορέα και mRNA;

Οργή στο Μαξίμου για το τραγούδι του Μιθριδάτη

( John.k - Το πρόβλημα δεν είναι ότι το Ελληνικό Κοινοβούλιο το κάνει κουμάντο μια Μαφία. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η Μαφία είναι εντελώς γελοία και της πλάκας …. Αυτή που κυβερνάει με διάφορες μορφές κομμάτων και με τα ΜΑΤ, και ενίοτε παριστάνει την κυβέρνηση, αφού πάρει τις εντολές από έξω.)
 
Ποιος θα το περίμενε ότι ένα τραγούδι από το πρώην ημισκούμπριο θα είχε δημιουργήσει οργή και πανικό στην επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου. Υπάρχει μάλιστα τέτοια ένταση που ξεπερνά ακόμα και άλλες, σοβαρές υποθέσεις που προκάλεσαν κυβερνητική κρίση.

Οι επικοινωνιολόγοι όμως του Μεγάρου Μαξίμου, ειδικά η «ομάδα ηλεκτρονικού πολέμου», έχει μεγάλη εμπειρία και την ανάλογη υποδομή προκειμένου να μπορεί να αναγνωρίζει μια απειλή όταν υφίσταται και να την αξιολογεί με την απαιτούμενη βαρύτητα και σοβαρότητα.