MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Και τώρα ξεπουλάμε και το «άγιο δισκοπότηρο» (βλ. Συνθήκη της Λωζάννης)

Τα τελευταία χρόνια, όταν ολοένα συχνότερα αισθανόμασταν την ανάγκη, πολίτες αλλά και αρμόδιοι κυβερνητικοί, να ενισχύσουμε την πίστη μας στις δυνατότητες μας, να αποβάλουμε τους φόβους μας, σχετικά με την έλευση εθνικών περιπετειών, και να αναζητήσουμε κάποιο στήριγμα, καταφεύγαμε μονίμως στη Συνθήκη της Λωζάννης η οποία:
  • αντιπροσώπευε σταθερή νομική αξία,
  • μας προστάτευε απέναντι σε κάθε κακόβουλο γείτονα, και
  • ήταν «αυτάρκης», με την έννοια ότι δεν χρειαζόμασταν συμπληρωματικές ενισχύσεις, προκειμένου να υποστηρίξουμε τα εθνικά μας δίκαια.
Ας δεχθούμε λοιπόν, τηρουμένων των αναλογιών, ότι η Συνθήκη της Λωζάννης ήταν, με το μεταφορικό της περιεχόμενο, το άγιο δισκοπότηρο μας.
 

H Pfizer «γράφει» ζημιές δισ. λόγω απούλητων εμβολίων και στην Ελλάδα Α.Γεωργιάδης και Μ.Παγώνη κάνουν ότι μπορούν για να «ρεφάρει»

Ζητούν άμεσα και οι δύο από τους πολίτες να κάνουν τα σκευάσματα για covid-γρίπη
 
Δισεκατομμύρια ευρώ απώλειες καταγράφει η Pfizer από τα αδιάθετα εμβόλια για τον covid και την γρίπη αλλά όταν διάφοροι ανά χώρα βγαίνουν και “φωνάζουν” ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν μπορεί να ελπίζει ότι θα αναπληρώσει κάποιες από τις ζημιές.
 
Και όλη αυτή η επιμονή παρά τις έρευνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όπως του διάσημου καρδιολόγου Dr Peter McCullough, αποκάλυψε τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.