MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Σ” ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ

Καλά κάνουν!.. 

Από το 1974 μέχρι τον Ιανουάριο που μας πέρασε, με εξαίρεση την ολιγόμηνη και χωρίς ουσία εκείνη συγκυριακή συγκυβέρνηση Τζαννετάκη και την αμέσως επόμενη »Οικουμενική» Ζολώτα,
..δύο μόνον κόμματα μονοπώλησαν την εξουσία. 

Αυτά τα δύο κόμματα με τις μεταλλάξεις τους και τις μεταμφιέσεις τους κατέστρεψαν την Ελλάδα, και είναι απολύτως υπεύθυνα για την σημερινή χρεοκοπία.

Χρεοκοπία βεβαίως όχι μόνον οικονομική, αλλά και χρεοκοπία θεσμών, χρεοκοπία ηθική,κοινωνική και πολιτισμική. 

Για το συντελεσμένο αυτό έγκλημα, και με το θύμα κράτος-κοινωνία να βρίσκεται ακόμη άταφο, και να σαπίζει σε δημόσια παγκόσμια θέα,
..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!

Ρόθτσαιλντ : Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε ....

(Μέχρι τότε θα αγοράζει τα νησιά μας...και το Μεγανήσι δικό του...) 

… είμαι ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα … 

… είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο τέλος να τα καταργήσουμε με το να κατασκευάζουμε και να ελέγχουμε τους πολιτικούς σας σε κάθε πολιτικό κόμμα άσχετα από ιδεολογίες. 

Η Ευρώπη ετοιμάζεται να σαρώσει Σόιμπλε, Ραχόι και Σαμαράδες

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε για το πανίσχυρο εδώ και μια εικοσαετία μπλοκ εξουσίας -δεξιάς, κεντροδεξιάς και σοσιαλδημοκρατίας- η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

Όπως από τον Δεκέμβριο του 2014 σημειώναμε στη στήλη αυτή, έχουν δρομολογηθεί πολιτικές διεργασίες στην Γερμανία καταρχήν και ειδικότερα στους κόλπους της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας.

Γράφει: Στάθης Σχινάς 

Η μία πτέρυγα υπό τον υπ.Εξωτερικών Στάινμαγιερ ανιχνεύει συστηματικά την απεμπλοκή της απο το θανάσιμο εναγκαλισμό εξουσίας με τη γερμανικη δεξιά. Κάτι που δεν επιθυμεί η υπο τον Ζ.Γκάμπριελ δεξιά πτέρυγα του κόμματος. 

Μάθημα Ελληνικής Ελευθερίας...

Ξέρεις πότε τελείωσε αυτός ο λαός; Την ημέρα που του έδωσαν το χαρτί της ελευθερίας και δεν είδε στο τέλος της σελίδας τα ψιλά γράμματα του συμβολαίου που υπέγραφε. Ήταν η τελευταία του ευκαιρία πριν εφτά δεκαετίες να σπάσει όλες τις συμφωνίες με τους μέχρι τότε εξουσιαστές Ευρωπαίους και να φτιάξει κράτος. Δεν άντεχε όμως άλλο πόλεμο, άλλη στέρηση, άλλη μάχη και είπε να ελευθερωθώ τώρα και βλέπουμε για αύριο. 

Από πότε το μάθημα της ελευθερίας διακόπτεται για κομματικές διαφημίσεις με σπόνσορες πακέτα Μάρσαλ;

Την ημέρα που κατέβηκαν οι σβάστικες από όλα τα κρατικά κτίρια και έφυγε και το τελευταίο τζιπ με τους ναζιστές αξιωματικούς από την Αθήνα, βγήκε η Ελλάδα στους δρόμους να πανηγυρίσει την "νίκη" της. Επάνω σε αυτόν τον πανηγυρισμό, στον οργασμό της στιγμιαίας ελευθερίας δεν ήθελε να λύσει κι άλλο πρόβλημα. Το σημαντικότερο πρόβλημα: Το πού ανήκω τώρα.