MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Τελικά δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα αλλά και πηγή εσόδων: - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στελέχους της FDA για τα εμβόλια

«Θα είναι επαναλαμβανόμενο σιντριβάνι εσόδων» τα εμβόλια αναφέρει κορυφαίο στέλεχος της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)
 
Τελικά δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα αλλά και επαναλαμβανόμενη πηγή εσόδων για τις φαρμακευτικές εταιρίες… που προωθούν τα εμβόλια με πρόσχημα την διασφάλιση της υγείας αλλά ο μόνος στόχος τους είναι το κέρδος.
 
Κοινώς μας βρήκαν κορόιδα και μας εκμεταλλεύονται…
 
Εάν όλα αυτά σας φαίνονται λαϊκισμός… διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και ο καθένας ας εξάγει ψύχραιμα τα συμπεράσματα του…
 

Για επισιτιστική κρίση τον Μάρτιο προειδοποιούν οι παραγωγοί λαϊκών αγορών

Με μια δραματική επιστολή προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς η Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών Ελλάδας προειδοποιεί για ακραίες καταστάσεις από τον επόμενο μήνα.


Οι παραγωγοί «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» και μιλούν ακόμη και για τσουνάμι επισιτιστικής κρίσης σε περίπτωση που δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να μειωθεί το κόστος παραγωγής.