MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Κ. Φαρσαλινός: «Η πανδημία στην Ελλάδα είναι ιδιωτική υπόθεση. Μια κλειστή ομάδα έχει πρόσβαση στα δεδομένα. Ο εμβολιασμός είναι ιατρική παρέμβαση και …

… πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και όχι μέσω εκβιασμών» (Video)


«Ο εμβολιασμός είναι μια ιατρική παρέμβαση, ο οποίος θα πρέπει να γίνεται με ελεύθερη βούληση και ενημερωμένη συναίνεση του καθενός, είτε για ενήλικες είτε για παιδιά, μέσω του κηδεμόνα.»

«Δεν είναι κίνητρο ότι θα απολυθείς αν δεν εμβολιαστείς! Είναι εκβιασμός! Ο εμβολιασμός πρέπει να είναι προσωπική επιλογή με ελεύθερη βούληση! Σας τα λέει άνθρωπος που έχει εμβολιαστεί όλη του η οικογένεια»

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.000 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΜΕ…

…ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΡ REINER FULLMICH ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ CDC, ΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ DAVOS (βίντεο)


Η απόδοση του τίτλου της ανάρτησης έγινε από τον Σπύρο Χατζάρα, εδώ.

Το πλήρες άρθρο από την daily expose, εδώ, με ημερομηνία 7 Μαΐου 2021.

Ενεργειακοί Πόροι-Γεωοικονομία και η Αναζήτησή Εθνικού Σχεδιασμού Ενέργειας

Μία μεγάλη συζήτηση για την Ενεργειακή Πολιτική στο παρόν και το μέλλον, τους ενεργειακούς πόρους και την διαχείριση τους, τις γεωπολιτικές και οικονομικές τους προεκτάσεις και το πώς τοποθετείται στο σήμερα και το αύριο η Ελλάδα. 
 
-Η νέα Γεωπολιτική Ενέργειας , πρώτων υλών και σπάνιων γαιών σε Ευρώπη και Μεσόγειο, η Παγκόσμια αναδιάταξη και οι επιπτώσεις στην Ελλάδα -Το Περιβαλλοντικό αποτύπωμα ουσίας, οι ΑΠΕ , μύθοι και αλήθειες για την «Πράσινη Ανάπτυξη» , η πρόωρη απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα και το ενεργειακό στρατηγικό έλλειμα , το μετέωρο βήμα αξιοποίησης των εθνικών πόρων σε φυσικό αέριο και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.