MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Διακήρυξη χιλιάδων γιατρών κατά κυβερνήσεων για τον Covid-19: Τις κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει 10.700 γιατροί και επιστήμονες – Ανάμεσα τους και Έλληνες


Παγκόσμιο «σεισμό» έχει προκαλέσει η διακήρυξη που υπέγραψε μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων πριν από λίγες ημέρες, με την οποία κατηγορούν κυβερνήσεις, «ειδικούς» και γενικώς όσους πήραν τα μέτρα για τον Covid-19, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όπως αναφέρουν, σύμφωνα με το childrenshealthdefense οι γιατροί τους κατηγορούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας γιατί αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους και στρέφουν τα βέλη τους προς όσους επέβαλαν μαζικούς εμβολιασμού.


Δ.Κούβελας: «Από τον Μάρτιο έχουμε πολύ περισσότερους θανάτους κάθε μήνα στην Ελλάδα - Τα τρία πιθανά αίτια»

«Δεν έχουμε κανέναν λόγο να εμβολιάσουμε ένα παιδάκι»


Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, πραγματοποίησε ομιλία στην οποία αναφέρθηκε -εκτός των άλλων- στην αύξηση της θνησιμότητας που υπάρχει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα.


Ο Δ.Κούβελας είπε: «Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν 120.000 άνθρωποι, έτσι προστίθενται άλλοι 2-3.000 από κορωνοϊό. Από τον Μάρτιο έχουμε πολύ περισσότερους θανάτους κάθε μήνα στην Ελλάδα, μπορεί να είναι 12% περισσότεροι από τον μέσο όρο των προηγούμενων 2, 3 και 5 ετών. Κάποιοι το αποδίδουν στις παρενέργειες των εμβολίων, μπορεί, αλλά δεν έχουμε κίτρινες κάρτες για στηριχτούμε σ’ αυτό. Κάποιοι άλλοι το αποδίδουν στην ανεπάρκεια θεραπείας των διαφόρων παθήσεων που υπήρχαν και άλλοι το αποδίδουν στην φτωχοποίηση, που είναι ένας τεράστιος λόγος θνησιμότητας».