MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Οι φίλοι είναι για τα δύσκολα και η Ούρσουλα έδωσε στον κ.Μητσοτάκη αυτό που ήθελε και είχε προβλέψει η Μαρία Καρυστιανού

Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, λένε. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι φίλη του Έλληνα πρωθυπουργού και μάλλον τον ευαχρίστησε πολύ με την επιλογή του Απόστολου Τζτζικώστα στη θέση του επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού. Εγκαίρης η Μαρία Καρυστιανού πρόεδρος των συγγενών θυμάτων στα Τέμπη και μητέρα της Μάρθης, είχε προειδοποίσει ότι  θεωρεί σχεδόν δεδομένο αυτό το ενδεχόμενο και έκανε  λόγο για διεύρυνση της κυβερνητικής επιχείρησης συγκάλυψης του εγκλήματος.


Πρωτοφανές πλήγμα του Ισραήλ στη Χεζμπολάχ: Έστειλε εκατοντάδες μέλη της οργάνωσης στο νοσοκομείο χακάροντας ηλεκτρονικές συσκευές!

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν ακόμη και θανάσιμοι τραυματισμοί πολιτών
 
Ένα πραγματικά απίστευτο πλήγμα επέφερε σήμερα Τρίτη 17/9 το Ισραήλ στη Χεζμπολάχ, χακάροντας εκατοντάδες ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας, καθώς ανατινάχτηκαν ταυτόχρονα κινητά τηλέφωνα, ασύρματοι και τηλεειδοποιητές (pagers) μελών της λιβανέζικης οργάνωσης!
 

Διατάσσομεν τη λογοκρισία του Τύπου!

Θα περιμένουμε από την πρόεδρο του ΕΣΡ και τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επαναφέρει το θέμα αυτεπαγγέλτως, χωρίς αίτηση θεραπείας από εμάς, γιατί θεραπεία κατά βάθος χρειάζονται όσοι έχουν αρρωστημένη σκέψη
 
Τον Νοέμβριο του 1989 συγκροτήθηκε σε Σώμα, για πρώτη φορά μετά τη σύστασή του επί συγκυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας – Συνασπισμού, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
 

Μαζικές επιστροφές μεταναστών στην Ελλάδα - Η Γερμανία στέλνει 70.000 έως 100.000 άτομα - Στο... παιχνίδι και η Τουρκία

Παρατηρείται αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, μέσω θαλάσσης 

Αν και η κυβέρνηση διαμηνύει ότι η Ελλάδα «δεν θα γίνει σάκος του μποξ» όσον αφορά το μεταναστευτικό, η πραγματικότητα φαίνεται εκ διαμέτρου αντίθετη. 

Η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει στην πρώτη χώρα υποδοχής, δηλ. την Ελλάδα, περί τους 70.000 με 100.000 μετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή, στο… παιχνίδι έχει μπει και η Τουρκία, καθώς παρατηρείται αύξηση των μεταναστευτικών ροών μέσω θαλάσσης. Κατά συνέπεια, η παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον Έβρο και οι διαβεβαιώσεις όσον αφορά τον φράχτη, μάλλον ήταν για το... θεαθήναι.

Λεωφορείο ο θάνατος! 1 χρόνος από το φιάσκο της Λιβύης ΟΜΕΡΤΑ για τις ευθύνες

Μια αποστολή φιάσκο. Θανατηφόρο φιάσκο. Μια αποστολή που ανακοινώθηκε με φωτογραφίες λες και επρόκειτο για εκδρομή. Ένας χρόνος από την αποστολή θανάτου στη Λιβύη. Μια επιχείρηση που θα διδάσκεται σε όλο τον κόσμο ως παράδειγμα προς αποφυγή. Το ΓΕΕΘΑ και η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου, έστειλα να C-130 για να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη δοκιμαζ΄όμενη από την κακοκαιρία Λιβύη. Αποτέλεσμα; Πέντε νεκροί…Τρεις στρατιωτικοί και δύο πολίτες: Ο Αρχιλοχίας  της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, Γιώργος Βούλγαρης… Η επισμηναγός Εύη Ανδρεαδάκη… Η πλωτάρχης Γλυκερία Μεμεκίδου… Τα αδέρφια Άντζελα και Φίλιππος Μανδαλιός, παιδιά του Κανάκη Μανδαλιού, του προέδρου της ελληνικής κοινότητας της Βεγγάζης στη Λιβύη.