MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Πως μας κλέβουν οι Γερμανοί

Ναι οι Γερμανοί μας κλέβουν με την χειραγώγηση του ευρώ τον έλεγχο της οικονομίας της ευρωζώνης και των τραπεζών. Αλλά το κάνουν με νομιμοφάνεια σαν καθως πρέπει κύριοι που είναι! Κερδοσκοπούν ασύστολα και ασυδοτα σε βάρος των χωρών σε βάρος της Ελλάδας κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο σε βάρος και άλλων χωρών του νότου. 

 Από τα πολλά σχετικά δεδομένα που υπάρχουν, ένα απλό αποδεικτικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι, αμέσως μετά την υιοθέτηση του ευρώ το 2002, το εμπορικό πλεόνασμα υπέρ της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας, σημειώνει αλματώδης ανάπτυξη, όπως φαίνεται από το ιστόγραμμα εδώ. 

Τίτλοι τέλους για τη Μακεδονία

Πρόταση μου είναι να κατακλύζουν όλες και όλοι κάθε Κυριακή τα κέντρα των πόλεων, φορώντας σακάκια με το σήμα της Βεργίνας. Έτσι θα τους βλέπει ολόκληρος ο πλανήτης και θα καταλάβει η ελληνική κυβέρνηση, ιδίως το αφεντικό της η Γερμανία ότι, έχει απέναντι της ένα λαό που δεν σκύβει δουλικά το κεφάλι.

Επικαιρότητα 

Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους δεν ήταν άλλος, από την ελπίδα να βρεθεί η λύση από τους Σκοπιανούς. Να μην υπήρχαν δηλαδή οι 80 βουλευτές που χρειαζόταν η κυβέρνηση των Σκοπίων, για να ψηφιστούν οι συνταγματικές αλλαγές που υπαγορεύονται από την επαίσχυντη συμφωνία της Πρέσπας. Αδύνατον βέβαια, αφού όλοι έχουν την τιμή τους, ειδικά για τον κ. Soros, όπως θα συμβεί και στην Ελλάδα. Άλλωστε έχουν ήδη βρεθεί οι Εφιάλτες που χρειάζεται η κυβέρνηση για να αντικαταστήσει το συνεταίρο της. Έναν συνεταίρο που νομίζει πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ηλίθιοι, αφού λέει πως θα παραιτηθεί μεν, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τη συμφωνία! Ή μία αξιωματική αντιπολίτευση που δηλώνει πως θα σεβαστεί τη συμφωνία αν περάσει από τη Βουλή! Είναι πολλά τα λεφτά, όπως λέει ο απλός λαός. 

Ο κύβος ερρίφθη – ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα – 20 Ιανουαρίου 2019 για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.

Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

ΠΓΔΜ: Πέρασε με 81 ψήφους η αλλαγή του ονόματος

Το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ ενέκρινε τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Υπέρ ψήφισαν 81 βουλευτές, απείχε το VMRO-DPMNE από τη συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων.

Οι τέσσερις τροπολογίες που υιοθέτησε η Βουλή, με συνοπτικές διαδικασίες, αφορούν την αλλαγή της ονομασίας της χώρας (από "Δημοκρατίας της Μακεδονίας" σε "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το προοίμιο του Συντάγματος, τη μέριμνα της Πολιτείας για τη διασπορά και τον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας των γειτονικών χωρών της ΠΓΔΜ.

Σχέδιο της ΕΕ για να κλείσουν οι ελληνικές κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις!

Η ΕΕ καταστρέφει και την Αιγοπροβατοτροφεία μας και τελειώνει τη Φέτα.

Στο φως ήρθε τις περασμένες ήμερες δημοσίευμα βάση του οποίου Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να δώσει πριμ εξόδου κτηνοτρόφων από τη παραγωγή.

Μετά τους σταφιδοπαραγωγούς, τους καπνοπαραγωγούς, την Ζαχαρη, τα εσπεριδοειδή, τα παραδοσιακά ψαροκάικα, αλλά και τη βιοτεχνία και τη βιομηχανία μας η Ε.Ε. θέλει να τελειώσει και τους κτηνοτρόφους αλλα και το εμβληματικό μας προϊόν τη ΦΕΤΑ .

Έρχονται μεγάλες κινητοποιήσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών: Έξω από τη Βουλή θα μετρηθούμε με την Ιστορία – Ξεσηκωμός!

Κάλεσμα στον ελληνικό λαό προκειμένου ο καθένας να μετρηθεί «με τις ευθύνες του και με την ιστορία» απευθύνει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, προαναγγέλλοντας μεγάλες κινητοποιήσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Προσκλητήριο σε πανεθνική διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών απευθύνει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, Δρ. Ιωάννης Αθανασιάδης, τονίζοντας ότι από αυτήν την υπόθεση κρίνεται «η εθνική υπόσταση» της χώρας και «τα νέα σύνορα που πάνε να δημιουργήσουν σε Ευρώπη και Βαλκάνια». 

Η τραγωδία του ευρώ

Η τραγωδία του ευρώ 

Μετά από δύο δεκαετίες, οι ευρωσκεπτικιστές φαίνεται να οδηγούν την Ευρωζώνη σε μεγάλο πρόβλημα. 

Ο Δεκέμβριος του 2018 ήταν ο τελευταίος μήνας των μηνιαίων αγορών κρατικών ομολόγων (QE) από την ΕΚΤ. 

Μια ασθμαίνουσα παγκόσμια οικονομία θα αυξήσει απροσδόκητα τα δημοσιονομικά ελλείμματα.