MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Στο τέλος θα βρεθεί κατηγορούμενη η 12χρονη που εξέδιδαν στον Κολωνό!

( John.k - Μόνο «Δικαστές» και «Εισαγγελείς» που χρηματίζονται βγάζουν τέτοιες σκανδαλώδης αποφάσεις ...  )
 
Αίσθηση από την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ζητά την απαλλαγή του Ηλία Μίχου από τις κατηγορίες του βιασμού (...λόγω αμφιβολιών), της εμπορίας και της μαστροπείας
 
ΜΥΣΤΗΡΙΑ πράγματα μπορεί να συμβαίνουν σε μια δικαστική αίθουσα, πόσω μάλλον όταν η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Αλήθεια, γιατί πρέπει να αποκλείονται και τα μέσα ενμερώσεως από τις δίκες που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών; Αποσβολωμένο ενημερώθηκε το πανελλήνιον για την πρόταση της εισαγγελέως στην πολύκροτη δίκη σχετικά με την κακοποίηση, εκπόρνευση και εν τέλει τον βιασμό μιας 12χρονης στον Κολωνό
 

Ασίγαστο κύμα οργής για απόδοση δικαιοσύνης στην υπόθεση παιδοβιαστών

Παρέμβαση φοιτητών υπέρ του ανήλικου θύματος
στη διαδήλωση κατά του νόμου για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

«Η κατάθεση του παιδιού στοιχειοθετεί βιασμό» λέει η δικηγόρος του
 
«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε η δικηγόρος του παιδιού την πρόταση της πρώην εισαγγελέως ανηλίκων κι εξέφρασε την εκτίμηση και την ελπίδα ότι θα ανατραπεί από μια δίκαιη απόφαση.
 
Φουντώνει η οργή για την επιεικώς προκλητική εισαγγελική πρόταση στην εκδίκαση της δυσώδους υπόθεσης των παιδοβιαστών του Κολωνού, με την κοινή γνώμη να αρνείται να αποδεχθεί ότι μια πρώην εισαγγελέας ανηλίκων εισηγήθηκε την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου από την κατηγορία του βιασμού. 
 

«Σας παραδίδουμε την Ελλάδα και το στρατό της Θείε Σαμ»! Δημ. Κωνσταντακόπουλος

(Dimitris Papamitsos
/ Greek Prime Minister's Office)

Γράφει ο
 
«Από την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο και από την Κρήτη μέχρι την Θράκη, σας παραδίδουμε την Ελλάδα σήμερα στα χέρια σας. Και είμαι σίγουρος πως είναι σε καλά χέρια»
 
Όταν ήμουν ανταποκριτής στη Μόσχα, κατά τη τελευταία περίοδο της διάλυσης της ΕΣΣΔ, έπρεπε κάθε μέρα να ξεκινάω την ανταπόκρισή μου με τη φράση «για πρώτη φορά» και στη συνέχεια να αναφέρομαι σε μια ακόμα εξωφρενική είδηση. Είχαμε βέβαια κάπως συνηθίσει και μια στιγμή, το καλοκαίρι του 1991, ένας Αυστριακός συνάδελφος μου είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Μπας και δεν γίνει τίποτα στο τέλος;»