MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τάγματα «Χ»..

Για να στεριώσει η Νέα Κατοχή -όπως και όλες οι Κατοχές- δεν φτάνει μιά κλασική κυβέρνηση προδοτών και δωσιλόγων,

..χρειάζονται και οι ανάλογοι χίτες, και ταγματασφαλίτες (γερμανοτσολιάδες).

Στην μνημονιακή αυτή Κατοχή υπάρχουν απ’ όλα.

Και τάγματα «Χ», και τάγματα ασφαλείας, και ρουφιάνοι, και
μαυραγορίτες, και απ’ όλα.

Άλλο αν για το «ξεκάρφωμα» έχουν αλλάξει το όνομά τους,

Το αιώνιο πειραματόζωο

Το θέμα δεν είναι εάν θέλει κανείς το ευρώ ή όχι ως έχει, φυσικά δεν το θέλει κανένας εκτός από την πρωσική κυβέρνηση, αλλά εάν είναι σε θέση να επιστρέψει στο δικό του νόμισμα – όπου ούτε καν η Γερμανία δεν έχει την πολυτέλεια αφού, εάν τυχόν υιοθετούσε μονομερώς το μάρκο, θα κατέρρεαν οι εξαγωγές της και ως εκ τούτου η οικονομία της.

«Με δεδομένες τις χαμηλές τιμές στην αγορά, οι πωλήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και περιουσιακών στοιχείων δεν θα απέφεραν καλές αποδόσεις στην ελληνική κυβέρνηση. Υπό τις συνθήκες αυτές, η σωστότερη και λογικότερη προσέγγιση θα ήταν η ένταξη των περιουσιακών στοιχείων σε ένα ανεξάρτητο «ταμείο» – το οποίο θα αποκτούσε τη διαχείρισή τους με στόχο τη βελτίωσή και την πώλησή τους, όταν οι τιμές θα βρίσκονται σε καλύτερα επίπεδα (εναλλακτικά την εισαγωγή του ταμείου στο χρηματιστήριο).

Παίρνουν τα σπίτια του κόσμου για να πληρώσουν την Μέρκελ: «Πρεμιέρα» για τους πλειστηριασμούς - Αρπάζουν 1 εκ. σπίτια

«Πρεμιέρα» κάνουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων με τριπλές βάρδιες κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και διευρυμένο ωράριο από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα.

Οσοι καταστράφηκαν στην οκταετή οικονομική κρίση και τα Μνημόνια και δεν έχουν να πληρώσουν τα δάνεια των σπιτιών τους, πλέον το χάνουν, ακόμα και αν είναι πρώτη κατοικία.

Στόχος και σκοπός είναι να βρεθούν χρήματα για να επιστρέψουν οι τράοεζες τα κεφάλαια των ανακεφαλαιοποιήσεων στους δανειστές προεξαρχούσης της Γερμανίας, φυσικά.