MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

«Παγωμάρα» από την αποκάλυψη της ΕΡΤ για τα ποσοστά εμβολιασμένων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία

Ανησυχητικά τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμένων που εισάγονται για νοσηλεία


Πάγωσε το πανελλήνιο ακούγοντας το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για τα υψηλά ποσοστά εισαγωγών που αφορούν εμβολιασμένους.

Η δημοσιογραφική έρευνα όμως έρχεται να επιβεβαιώσει την αποκάλυψη που είχε κάνει πνευμονολόγος του Ευαγγελισμού, πάλι στην ΕΡΤ σε ζωντανή μετάδοση. Δείτε το σχετικό βίντεο: 
 

Το πείραμα απέτυχε, αλλά επαναλαμβάνεται, ξανά στο προσκήνιο τα απαράδεκτα lockdowns - Πού επιβλήθηκε καθολικά και πού μόνο στους ανεμβολίαστους

Με την Ευρώπη να δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα από το τέταρτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, ολοένα και περισσότερα κράτη στρέφονται σε περιοριστικά μέτρα


Επιστρέφει ο εφιάλτης των lockdown στην Ευρώπη, παρά τις διαβεβαιώσεις των ανά χώρα αρχών πως εντέλει δεν θα επιβάλλονταν, παρά τους μαζικούς και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αλλά και τις συνέπειες που είχε επισύρει στην οικονομική δραστηριότητα διεθνώς η τακτική της αντιμετώπισης του κορωνοϊού διά της καραντίνας. 
 

«ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ»! Θέλουν ΧΟΥΝΤΑ τύπου Μένγκελε στην Ελλάδα

Στρώνεται κατακόκκινο χαλί στην κατάλυση των ελευθεριών…


Ως «είδηση της ημέρας» χαρακτήρισαν σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, την είδηση πως η Αυστρία, επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, κάτι που διαβάσατε εκτενώς σε ρεπορτάζ του el.gr.

Δημοσιογράφος δήλωσε συγκεκριμένα, αφού ρωτήθηκε: «Θα πάμε σε καθολικό εμβολιασμό;;;»: