MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο πλέον αποτυχημένος υπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους

Ο άνθρωπος που θα έπρεπε να εξασφαλίσει την ανάπτυξη, χρεώνει την καταστροφή στην Σούλα που δεν έκανε το εμβόλιο!


Στο σύγχρονο ελληνικό κράτος έχουν περάσει αρκετοί αποτυχημένοι πολιτικοί. Κάποιοι εξ’αυτών δικαιολογημένα επέσυραν την λαϊκή χλεύη, κάποιοι άλλοι έπεσαν θύματα πολιτικής προπαγάνδας. Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως είναι ο μόνος που τεκμηριωμένα έχει αποτύχει παταγωδώς σε ό,τι του έχει ανατεθεί, και όμως συνεχίζει να μεσουρανεί στο σύστημα εξουσίας, παρά τις καταστροφικές του επιδόσεις.

Δεν είναι λοιπόν απλώς ένας άχρηστος, ένας αποτυχημένος πολιτικός, όπως άλλοι. Ο άνθρωπος είναι καταστροφικός. Ότι πιάνει, γίνεται κάρβουνο. Τεκμηριωμένα και όχι θεωρητικά λόγω αντιπολιτευτικής κριτικής.
 

E.Clapton: «Τους πίστεψα και με κατέστρεψε το εμβόλιο» - Μιλά για «ψυχολογικά βασανιστήρια» αλά Τ.Όργουελ

Σοκάρει ο Eric Clapton που πλέον δεν μπορεί να δημιουργήσει από τις παρενέργειες του εμβολίου


Νέο ξέσπασμα από τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και κιθαρίστα της ροκ, Eric Clapton, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αναφέρεται στον εφιάλτη που βιώνει μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Ο θρύλος της ροκ μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca είχε αποστείλει σχετική επιστολή, όπου και αναφερόταν στις παρενέργειες, όμως το μεγάλο του δράμα το βίωσε μετά τη δεύτερη δόση.

ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά


Ένας πόλεμος χωρίς σφαίρες διεξάγεται από το παγκόσμιο βαθύ κράτος, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, και κορυφώνεται στην επικράτεια της Ελλάδας, όχι τυχαία. Αυτοσκοπός ο διχασμός των Ελλήνων και η διάσπαση της Ελλάδας εις όφελος των Ούννων και του Δ’ Ράιχ.

Η απίστευτη οικονομική καταστροφή που επιβλήθηκε επί δεκαετίες και κορυφώθηκε τη διετία Μητσοτάκη με το πρωτογενές έλλειμα ύψους 23,3 δισεκατομμυρίων ευρώ τη διετία 2020-21 από τους άριστους πολιτικούς απατεώνες εκ του αποτελέσματος με πρόσχημα το COVID-19 επιδιώκεται να ολοκληρωθεί με απάνθρωπα μέτρα εναντίον εκατομμυρίων Ελλήνων που δεν επέλεξαν να εμβολιαστούν με πειραματικά παρασκευάσματα και ακολουθώντας τη δυνατότητα επιλογής κατά το Σύνταγμα.

Ανεργία: Σοκαριστική πρωτιά με 38,2% στους νέους – Η νεολαία χάνεται και η κυβέρνηση ασχολείται με… «υγειονομικά» χαρτζιλίκια!

Ανεργία:


Άλλη μια θλιβερή πρωτιά έρχεται να επιβεβαιώσει το πολιτικό έγκλημα που συντελείται στη νέα γενιά, η οποία εξωθείται σε μετανάστευση ή καταδικάζεται σε εξαθλίωση.

Τα νούμερα σοκάρουν. Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ανεργία των νέων ανθρώπων στην Ελλάδα, έφτασε το Μάιο στα επίπεδα του 38,2%! Η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μιλάμε για ασύλληπτο ποσοστό. Ικανό να ρίξει κυβερνήσεις μέσα σε λίγες μέρες, εάν διανύαμε εποχές… «κανονικότητας» και όχι παραφροσύνης και ολοκληρωτισμού, όπως αυτές που ζούμε.

Δ.Κούβελας: «Αντισυνταγματικά και παράνομα τα προνόμια - Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο»

«Τρομερό λάθος το χαρτζιλίκωμα» λέει ο Δ.Κούβελας


Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε εκπομπή για τα «προνόμια» των εμβολιασμένων και τον διαχωρισμό των πολιτών, τονίζοντας πως αυτό είναι «παράνομο και αντισυνταγματικό».


«Προσπαθούμε με πολιτικά τερτίπια προσπαθούμε να δείξουμε ότι τάχα κάτι κάνουμε, αυτά είναι αμαρτίες που πρέπει να ξέρει ο κόσμος. Παίρνουμε μέτρα, όπως το να δελεάζουμε παιδιά με 150 ευρώ, θεωρώ ότι είναι τρομακτικό λάθος στο να μπαίνουμε στο χαρτζιλίκωμα για να πετύχει η κυβέρνηση τον στόχο της, γιατί αύριο μπορεί να το κάνει αυτό για να κερδίσει τις εκλογές. Η ένδειξη για να πάρουμε ένα φάρμακο είναι να έχουμε ένα θέμα, δεν μπορούμε να δίνουμε χρήματα σε έναν άνθρωπο για να πάρει ένα φαρμακευτικό προϊόν που δεν επιθυμεί. Αυτό είναι λάθος!», είπε αρχικά ο Δ.Κούβελας.

‘Ερχεται και “αστυνομία μέσων κοινωνικής δικτύωσης”; Τι είπε ο πρωθυπουργός

( John.k - Μητσοτάκης .... όπως λέμε ..... Ερντογάν , ένα και το αυτό ! )


“Πρόβλημα δημοκρατίας” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίζει ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη του που δημοσιεύεται στην Καθημερινή! Σύμφωνα με όσα λέει υπάρχει θέμα Δημοκρατίας “που πρέπει να τακτοποιήσουμε”! Πως σκέφτεται να το “τακτοποιήσει” δεν διευκρινίζει.

Κατά τον κ.Μητσοτάκη το πρόβλημα είναι ότι “τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας φέρνουν τελικά σε επαφή με ανθρώπους που πιστεύουν τα ίδια πράγματα, γιατί αυτό πουλάει τελικά .Είναι έτσι σχεδιασμένοι οι αλγόριθμοι… Αυτό δημιουργεί το φαινόμενο των δωματίων της ηχούς , όπου στην ουσία ακούμε μόνο συγκεκριμένες απόψεις κι αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα Δημοκρατίας το οποίο νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει όλους στο δημόσιο διάλογο”.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ…;;;

( John.k - Στο τέλος - τέλος εμείς οι Έλληνες , πάντα μόνοι μας ήμασταν στα δύσκολα  … όλοι αυτοί που εκπροσωπούσαν ξένα συμφέροντα, και αυτοκρατορίες …. των Γερμανών , των Άγγλων, των Τούρκων και των μπολσεβίκων, πάντα θέλαν τον Έλληνα να είναι ή σκλάβος τους ή νεκρός …. Ένα κόμμα είναι όλοι ..... )
 
Που είναι οι αριστεροί ανθρωπιστές;

Που είναι το ΚΚΕ,ο Συριζα,το Κεερφα η Ανταρσύα κτλ να μιλήσουν,να αντιδράσουν να ξεσηκωθούν και να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους για όλη αυτή τη δυστοπία που ζούμε.

Που είναι λοιπόν οι και καλά αριστεροί ανθρωπιστές να αντιδράσουν μαζικά για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που δεν επιθυμεί να εμβολολιαστεί με ένα πειραματικό εμβόλιο.

Που είναι να αντιδράσουν για την δικτατορία Μητσοτάκη που διαχωρίζει φασιστικά τους Έλληνες πολίτες σε πολίτες Α και Β κατηγορίας και που θέλει να αποκλείσει εντελώς ρατσιστικά τους ανεμβολίαστους από την κοινωνική ζωή.

ΜΕΛΕΤΗ: Ένα 11χρονο παιδί είναι 251 φορές πιο πιθανό να πεθάνει από το εμβόλιο παρά από Covid. Η θνησιμότητα εμβολίου είναι 200 φορές μεγαλύτερη από…

…αυτή του Covid19 στους 12-17 ετών. Το 76% των 12-17 ετών που έχουν παρενέργειες αυτές είναι σοβαρές!


Εάν οι νέοι ηλικίας 12 έως 17 ετών έχουν δυσμενείς επιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό του Pfizer, στο 76% των περιπτώσεων αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια είναι σοβαρή! Ένα 11χρονο παιδί είναι 251 φορές πιο πιθανό να πεθάνει από το εμβόλιο παρά από το Covid. 
 

Γ.Πετράκος σε κυβέρνηση: «Δεν μας νοιάζουν καθόλου τα μέτρα σας - Δεν βάζουμε τίποτα πάνω από την ελευθερία μας»

«Σας έχουμε παντελώς γραμμένους»!


Νέο μήνυμα από τον γνωστό τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με τα οποία χωρίζει την Ελλάδα στα δύο.


Ο Γ.Πετράκος τονίζει πως... «σας έχουμε παντελώς γραμμένους», ενώ προειδοποιεί κυβέρνηση και «ειδικούς» πως «είσαστε περαστικοί, πάντα ήσασταν». Παράλληλα ο τραγουδιστής αναφέρει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «σε αυτόν τον κόσμο που δοκιμάζετε να φτιάξετε εμείς δεν θα συμμετέχουμε».

Ενώ συμβουλεύει τους πολίτες να «μη φοβούνται τίποτα», καθώς μόλις σταματήσουν να φοβούνται τους στερούν «το μοναδικό όπλο που έχουν απέναντι» τους.