MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Βαδίζουμε σαν ζόμπι στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Εάν ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία και κατ' επέκταση το ΝΑΤΟ προχωρήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων τους κατά της Ρωσίας, τότε τα αντίποινα του Πούτιν θα είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο
 
Η καταστροφική κατάσταση στην Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα και ο εκτεταμένος πόλεμος που επιχειρούν να προκαλέσουν εξυπηρετούν μόνο τη διατήρηση της παγκόσμιας ηγεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία αμφισβητείται από τους Ρώσους, τους Κινέζους και τους συμμάχους τους.
Με την υποστήριξη της Ευρώπης, της Γερμανίας και της Γαλλίας, που τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές και τις αποφάσεις τους απώλεσαν όποια ηγεμονία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, και με τον υπερδιογκωμένο εγωισμό του Μακρόν, που θεωρεί εαυτόν κάτι που δεν είναι, η σημερινή κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί χρησιμεύει μόνο για να ενισχύσει τον εναγκαλισμό μας με ακόμα μία προαναγγελλόμενη ταπείνωση, που θα μας υπενθυμίζει για δεκαετίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που υπαγορεύουν τους κανόνες, είτε στη διαχείριση, για παράδειγμα, του αφηγήματος για το κλίμα είτε στην απόφαση να τερματίσει, να παρατείνει ή να κλιμακώσει τη ρωσοουκρανική σύρραξη, αφήνοντας τους ευρωπαϊκούς λαούς, συμπεριλαμβανομένων και των Ουκρανών, σε ιδιαίτερα ευάλωτη θέση.
 

«Πανδημία» COVID-19: Ο Α.Φάουτσι ομολόγησε την απάτη – Ιδού οι Έλληνες «Φάουτσι» που χρηματοδοτήθηκαν

Ποιος ο ύποπτος ρόλος του Peter Daszak
 
H ομολογία του Αμερικανού «Τσιόδρα» του Αμερικανού εθνικού επιδημιολόγου Δρ. Άντονι Φάουτσι, ότι εφηύρε, χωρίς κανένα απολύτως επιστημονικό δεδομένο, τους κανόνες κοινωνικής απόστασης και την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας για παιδιά, που επιβλήθηκαν διά ροπάλου στις κοινωνίες, φέρνει ξανά στο φως της δημοσιότητας όλες τις πτυχές της υπόθεσης “COVID–19” πως αυτή δημιουργήθηκε και ποιοι ήταν αυτοί που εμπλέκονται στην χρηματοδότηση του κινεζικού εργαστηριού της Γιουχάν, από όπου προήλθε ο κορωνοϊός.