MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Σε 6 μήνες η Ρωσία θα γράψει το τέλος – Σε τρομακτικό αδιέξοδο οι ΗΠΑ, η ήττα στην Ουκρανία θα οδηγήσει το δολάριο στην κόλαση

Παραδοχή Stratfor: Οι ΗΠΑ δίνουν υπαρξιακή μάχη στην Ουκρανία - Μία ήττα στον πόλεμο αντιπροσώπων με τη Ρωσία θα επικυρώσει το τέλος της παγκόσμιας κυριαρχίας της Ουάσινγκτον
 
Η πορεία των πραγμάτων στην ουκρανική κρίση επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιου είδους συμβιβασμός, κατάπαυση του πυρός ή εκεχειρία.
 
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνεται επίσης από τις δηλώσεις Δυτικών αξιωματούχων ότι ο πόλεμος αντιπροσώπων στην Ουκρανία μεταξύ ΝΑΤΟ – Ρωσίας θα συνεχιστεί παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κίεβο και οι εταίροι του. 

Ομολογία εγκλήματος από τον Μητσοτάκη: Πληρώσαμε επταπλάσια το φυσικό αέριο λόγω των κυρώσεων!

( John.k - Επίσης , τα Σκόπια που καίνε τον Λιγνίτη που τους δίνει η Ελλάδα (30 φορτηγά κάθε μέρα, εδώ και μερικά χρόνια ….) , δεν ρυπαίνουν !! Ο Λιγνίτης αυτός ρυπαίνει μόνο όταν καίγεται στην Ελλάδα. )

Τα λένε και τα παραδέχονται κι από μόνοι τους τα αίσχη και τα εγκλήματά τους!
 
Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα αδιανόητα συμβαίνουν υπό αυτήν την Κυβέρνηση στη χώρα μας και δεν χρειάζεται καν να φτάσουμε στο σημείο κάποια μεγάλης αποκάλυψης, ή κάποιας μεγάλης διαρροής στοιχείων. Τα λένε και τα παραδέχονται κι από μόνοι τους τα αίσχη και τα εγκλήματά τους!
 

«Δεν σας αφήνουμε μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη...»

Βαριά λόγια για την κατάσταση του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα ακούστηκαν στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με μεγάλη καθυστέρηση όπως τόνισαν οι ευρωβουλευτές των Σοσιαλιστών, των Φιλελευθέρων και των Πρασίνων, αφού το ΕΛΚ επανειλημμένως μπλόκαρε τη διαδικασία. Ακόμα και ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της Κομισιόν Ντιντιέ Ρέιντερς εξέφρασε τις ανησυχίες της Επιτροπής για την κατάσταση στη χώρα μας, διαβεβαιώνοντας ότι η Κομισιόν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το κράτος Δικαίου σε όλα τα κράτη-μέλη.
 

Τέμπη: Ντρέπεται και η ντροπή με τις προσπάθειες συγκάλυψης της κυβέρνησης! Εξώδικο των συγγενών του νεκρού μηχανοδηγού

Ντρέπεται και η ντροπή με τα αδιανόητα που διαπράττει η κυβερνητική πλειοψηφία στην επιτροπή της Βουλής που υποτίθεται διερευνά τα αίτια της τραγωδίας που ήταν έγκλημα. Οι βουλευτές της ΝΔ δεν διστάζουν να ρίξουν τις ευθύνες στο νεκρό μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συγκαλύψουν τα ίχνη του εγκλήματος! Υποστηρίζουν ότι λόγοι υγείας του μηχανοδηγού οδήγησσαν στη σύγκρουση των τρένων! Οι βουλευτές της ΝΔ που χαρακτηρίζουν τα χρόνια της παντοδυναμίας του απόρρητο ακόμη και το …δελτίο καιρού, έδωσαν στη δημοσιότητα δεδομένα από τον ιατρικό φάκελο του νεκρού, τα οποία ουδόλως βεβαίως υποστηρίζουν τα όσα λένε.