MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΚΟΣΜΟΣ Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον Σεμπάστιαν Κουρτς – Οι κατηγορίες για τον Αυστριακό πρώην καγκελάριο

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν την αποχώρησή του το 2021 από την κυβέρνηση και την Πολιτική
 
Ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για ψευδή κατάθεση σε κοινοβουλευτική Επιτροπή που εξέταζε κατηγορίες διαφθοράς της κυβέρνησής του. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα.
 
Έπειτα από διαδικασία 4 μηνών, κατά την οποία για πρώτη φορά εδώ και 30 και πλέον χρόνια δικάζονταν πρώην καγκελάριος, εξεδόθη η απόφαση. Αφορούσε στην ένορκη κατάθεση του Κουρτς στην Βουλή για το ενδεχόμενο νεποτισμού στον διορισμό του επικεφαλής της πρώην κρατικής εταιρείας holding ÖBAG. Τυπικά ήταν αρμοδιότητα του υπουργού Οικονομικών, αλλάν σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο πρώην καγκελάριος είχε λάβει την απόφαση.
 

Kiyosaki: Μην πάτε κόντρα στη Fed, γ@@@στε τη – Οι ΗΠΑ είναι ένα φασιστικό κράτος, που καταστρέφει την παγκόσμια οικονομία

Η Αμερική έχει γίνει φασιστικό κράτος, αναφέρει ο γνωστός οικονομολόγος Robert Kiyosaki 
 
Άστραψε και βρόντηξε για άλλη μία φορά κατά της Federal Reserve και της αμερικανικής κυβέρνησης ο γνωστός οικονομολόγος Robert Kiyosaki.
 
Μάλιστα, από τις αναρτήσεις σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν έλειψαν τα «γαλλικά», με αποτέλεσμα να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό το οποίο τον ακολουθεί.