MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα: «Σταματήστε τα mRNA εμβόλια κατά Covid – Δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους»!

Στην Ελλάδα αντίθετα ο Α.Γεωργιάδης θέλει οι Έλληνες να εμβολιαστούν ξανά!
 
Να σταματήσουν οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 καθώς υπάρχουν βάσιμες ανησυχίες ότι τα mRNA εμβόλια έχουν προσμίξεις οι οποίες μπορούν μόνιμα να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο DNA, ζήτησε ο αρχίατρος της Πολιτείας της Φλόριντα Τζόζεφ Λαδάπο.
 
«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους», δήλωσε ο , γενικός χειρουργός και υψηλόβαθμος αξιωματούχος υγείας της Πολιτείας, σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα. 
 

Τι γίνεται τελικά στην χώρα μας-Έλληνας Δικηγόρος με αίτημα σε ΑΔΑΕ: «Γιατί δεν έχουν ΑΦΜ οι Εταιρείες απόκτησης κόκκινων δανείων;»

Τα ξένα funds που δημεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών με κέρδη που φτάνουν πολλά δις, φέρονται από δικηγόρο “να μην φορολογούνται εντός Ελλάδος, αφού δεν έχουν ούτε καν ΑΦΜ, έχοντας έδρα την Ιρλανδία”.
 
Αυτό καταγγέλλει ο Γιώργος Παλάζης Δικηγόρος, με ειδίκευση υποθέσεις ακινήτων στην χώρα μας, για όλες αυτές τις εταιρείες που κατάσχουν περιουσίες Ελλήνων, με νόμο που ψήφισαν όλα τα μεγάλα κόμματα από το 2017 και μετά.
 

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Στους δρόμους οι σύλλογοι φοιτητών και μαθητών στις 11 Ιανουαρίου

Συγκεντρώσεις σε 17 πόλεις
 
Στους δρόμους βγαίνουν την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, οι φοιτητές, οι  πανεπιστημιακοί και οι μαθητές, συμμετέχοντας σε συλλαλητήρια, που θα γίνουν σε 17 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, ενάντια στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Με σύνθημα «Μένουμε φοιτητές, δεν γινόμαστε πελάτες», πάνω από 130 φοιτητικοί σύλλογοι από πανεπιστήμια διοργάνωσαν συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου.