MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα: «Σταματήστε τα mRNA εμβόλια κατά Covid – Δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους»!

Στην Ελλάδα αντίθετα ο Α.Γεωργιάδης θέλει οι Έλληνες να εμβολιαστούν ξανά!
 
Να σταματήσουν οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 καθώς υπάρχουν βάσιμες ανησυχίες ότι τα mRNA εμβόλια έχουν προσμίξεις οι οποίες μπορούν μόνιμα να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο DNA, ζήτησε ο αρχίατρος της Πολιτείας της Φλόριντα Τζόζεφ Λαδάπο.
 
«Αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους», δήλωσε ο , γενικός χειρουργός και υψηλόβαθμος αξιωματούχος υγείας της Πολιτείας, σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα. 
 
Τα εμβόλια Covid που κατασκευάζονται από την Pfizer και τη Moderna χρησιμοποιούν το λεγόμενο αγγελιοφόρο RNA ή mRNA, έναν τύπο γενετικού υλικού, για να κατευθύνουν το σώμα να δημιουργήσει μόρια ανοσίας κατά του κορωνοϊού.
 
«Αυτό εγείρει ανησυχίες σχετικά με την παρουσία μολυσματικών ουσιών νουκλεϊκού οξέος στα εγκεκριμένα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA», ανέφερε μεταξύ άλλων.
 
Ομοσπονδιακοί υγειονομικοί αξιωματούχοι και άλλοι ειδικοί προσπάθησαν επανειλημμένα να αντικρούσουν τις δηλώσεις του Τζόζεφ Λαδάπο.
 
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν είχε εντοπίσει «ανησυχίες για την ασφάλεια που σχετίζονται με την αλληλουχία ή την ποσότητα του υπολειμματικού DNA».
 
Διορίστηκε γενικός χειρουργός το 2021 από τον Κυβερνήτη Ron DeSantis.
 
Τον Μάρτιο του 2022, ο Τζόζεφ Λαδάπο δημοσίευσε οδηγίες που συμβουλεύουν να μην λαμβάνουν τα εμβόλια υγιή παιδιά.
 
Εκείνο το φθινόπωρο, συνέστησε στους νεαρούς άνδρες μεταξύ 18 και 39 ετών να αποφεύγουν τα εμβόλια mRNA λόγω υψηλού κινδύνου καρδιακού θανάτου.
 
 
«Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας της Φλόριντα ζητά να σταματήσει η χρήση των εμβολίων mRNA COVID-19
 
Στις 6 Δεκεμβρίου 2023, ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας Δρ. Τζόζεφ Λαδάπο έστειλε επιστολή στον Επίτροπο της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA) Δρ. Robert M. Califf και στον Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Dr. Mandy Cohen σχετικά με ερωτήσεις που σχετίζονται με τις αξιολογήσεις ασφάλειας και την ανακάλυψη δισεκατομμυρίων θραυσμάτων DNA ανά δόση των εμβολίων mRNA COVID-19 Pfizer και Moderna.
 
Ο Γενικός Χειρουργός περιέγραψε ανησυχίες σχετικά με τις προσμείξεις νουκλεϊκών οξέων στα εγκεκριμένα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID-19 mRNA, ιδιαίτερα παρουσία συμπλεγμάτων νανοσωματιδίων λιπιδίων και DNA προαγωγέα/ενισχυτή του ιού Πιθήκου 40 (SV40). 
 
Τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι ένα αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά του mRNA στα εμβόλια COVID-19 σε ανθρώπινα κύτταρα και μπορεί επομένως να είναι ένα εξίσου αποτελεσματικό όχημα για τη μεταφορά μολυσμένου DNA σε ανθρώπινα κύτταρα. 
 
Η παρουσία του DNA του προαγωγέα/ενισχυτή SV40 μπορεί επίσης να αποτελεί μοναδικό και αυξημένο κίνδυνο ενσωμάτωσης του DNA στα ανθρώπινα κύτταρα.
 
Εάν οι κίνδυνοι ενσωμάτωσης του DNA δεν έχουν αξιολογηθεί για τα εμβόλια mRNA COVID-19, τότε αυτά τα εμβόλια δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε ανθρώπους».
 
Αντίθετα, στην Ελλάδα χθες με το που παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το στίγμα του για το τι θέλει πρώτα από όλα να κάνει και αυτό είναι η εντατικοποίηση των εμβολιασμών.
Ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, υπέρ του εμβολιασμού. «Να εντείνουμε την προσπάθειά μας για τον εμβολιασμό, η πανδημία είναι παρούσα», τόνισε.
 
Ο διάσημος καρδιολόγος Dr Peter McCullough, αποκάλυψε τον αριθμό των νεκρών λόγω των αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του Covid-19 και προκαλεί σοκ.
 
Οι νεκροί ξεπερνούν τα 17 εκατομμύρια παγκοσμίως όταν οι αποδιδόμενοι θάνατοι στον κορωνοϊό είναι 6,962,438!
 
Με λίγα λόγια τα εμβόλια τα οποία υποτίθεται θα προστάτευαν τους ανθρώπους από την πανδημία του κορωνοϊού, προκάλεσαν σχεδόν τριπλάσιους θανάτους από αυτούς που (μάλλον) προκάλεσε η ασθένεια!
 
Πηγή : https://www.pronews.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου