MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Το φάουλ της Πελώνη και τα συνακόλουθα “καραγκιοζιλίκια” του ΥΠΕΞ

Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα από την πρωτοφανή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη, που χαρακτήρισε την παρενόχληση γαλλικού ερευνητικού πλοίου από τουρκικό πολεμικό στην ελληνική υφαλοκρηπίδα «πρόβλημα της Γαλλίας», αποπειράθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου.


Αναφέρθηκε σε «fake news» και σε «διαστρεβλώσεις» της επίμαχης δήλωσης της κυβερνητικής εκπροσώπου, σημειώνοντας πως η ελληνική πλευρά εξέδωσε NAVTEX για το γαλλικό ερευνητικό πλοίο, επειδή η περιοχή είναι ελληνικής δικαιοδοσίας. Υποστήριξε ταυτόχρονα πως «είναι μια καθαρή τοποθέτηση τόσο της κυβερνητικής εκπροσώπου, όσο και του εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών που δεν επιδέχεται παρερμηνείας, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις». Ο εκπρόσωπους του υπουργείου Εξωτερικών προέβη και χτες σε δήλωση για το ζήτημα, χαρακτηρίζοντας την τουρκική πρόκληση «και πρόβλημα της γαλλικής πλευράς».

Καθηγητής Επιδημιολογίας του Yale: Το 60% των νέων εισαγωγών με Covid, είναι άτομα ήδη εμβολιασμένα!

Ο διάσημος Καθηγητής Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Yale, Harvey Risch, μίλησε στην εκπομπή του Steve Bannon για τα εμβόλια, τα φάρμακα, την ανοσία αγέλης, τα καταστροφικά lockdown, τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια στο όνομα της πανδημίας.


Διαβάστε μερικά αποσπάσματα των όσων είπε στη συνέντευξη:

– Είναι λάθος να πιστεύουμε, ότι κάνοντας κάποιος το εμβόλιο να κυκλοφορεί, να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και να ζει όπως πριν. Το εμβόλιο κόβει τη μεταδοτικότητα μόνο στο μισό και αυτό δεν είναι αρκετό για τη δημόσια υγεία. Αυτό το ξέρουμε διότι πλέον, το 60% των νέων εισαγωγών με Covid, είναι άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί.