MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Άφαντοι οι μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του καθηγητή Κούβελα

Δεν εμφανίστηκαν στη δίκη ο γιατρός του Χαρδαλιά και ο Εξαδάκτυλος


Για τις 13 Δεκεμβρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω του Διαδικτύου.

Η πράξη αυτή αφορούσε ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος τον Αύγουστο του 2021 στο Facebook, λίγες μέρες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί ο τότε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και σημερινός υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. Σε αυτήν αναφερόταν σε πιθανή παρενέργεια του εμβολίου κατά της COVID-19, που είχε κάνει ο υφυπουργός οκτώ μήνες νωρίτερα, και στην ανάγκη να υποβληθεί «κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ για δυνητική ανεπιθύμητη δράση του εμβολίου».

Δημοκρατία σε κίνδυνο: Δικάζεται ο Δ.Κούβελας γιατί ζήτησε να καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων

( John.k - Τόση Δημοκρατία είχαμε να δούμε από την χούντα των Συνταγματαρχών ... ) 
 
Αυτή είναι η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη - Δικάζουν τον Δ.Κούβελα - Στο πλευρό του εκατοντάδες πολίτες
 
Σε κίνδυνο βρίσκεται η δημοκρατία στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς σήμερα εκδικάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η υπόθεση του καθηγητή κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα.
 
Ο καθηγητής κατηγορείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό να συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα.

Συγκεκριμένα, θα βρεθεί Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι στις 19/8/21 δημοσίευσε στα social media τα εξής: «ως γιατρός και καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές τους, να υποβάλλουν κίτρινα κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του covid- 19 στο οποίο υπεβλήθη. Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα της ανεπιθύμητης. Υποβολή κίτρινης κάρτας είναι απαραίτητη».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

Τελειώνουν οι “Εφιάλτες” σου λαέ… 

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
 
Πολλές φορές έχω χαρακτηρίσει κατά το παρελθόν, πως αυτή η κυβέρνηση είναι ανίκανη, είναι επικίνδυνη, είναι εμμονική! Διακατέχεται ο Πρωθυπουργός και αρκετά από τα μέλη της κυβέρνησής του, από σύνδρομα εκδικητικότητας προς τον ελληνικό λαό! 
 
Πώς άλλωστε μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, ότι κατάφερε (ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του) να διχάσει την ελληνική κοινωνία με την άθλια διαχείριση επί δυο χρόνια της υγειονομικής κρίσης; 
 
Επιβάλλοντας τα πιο σκληρά μέτρα από όλες τις χώρες της ΕΕ και ταυτόχρονα με τα χειρότερα αποτελέσματα! 
 
Κατάφεραν να διαλύσουν ψυχολογικά τους Έλληνες πολίτες με τις συνεχείς αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους, που απορρίπτονταν στην συνέχεια από το ίδιο το αποτέλεσμα! 
 

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο

Νότης Μαριάς, Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρώην Ευρωβουλευτής, notismarias@gmail.com


«ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» ήταν το σύνθημα που ακουγόταν έντονα τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα. Και φαίνεται πλέον ότι για άλλη μια φορά καθίσταται επίκαιρο ιδίως μετά τις αποφάσεις που λήφθηκαν στις τρεις Συνόδους Κορυφής στις Βρυξέλλες το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου 2022 παρουσία του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Πρόκειται για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του Αμερικανού Προέδρου και τη Σύνοδο της G7. Έτσι με το σύστημα 3 σε 1 μέσα σε χρόνο d/t η αντιρωσική συμμαχία συνεδρίασε σε επίπεδο κορυφής και έλαβε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τον Πόλεμο της Ουκρανίας.